Kim Schwartz

NY SINGLE

Fredag 11. februar 2011 kl: 11:26

Sangeren og sangskriveren Kim Schwartz, der i august 2010 udsendte den pænt afspillede første single "Slå Blikket Mod Himlen", er nu klar med single nr. 2 som har fået titlen "To Elskende".

Som i de fleste af Kims sange igennem tiderne, er også denne sang blevet til ud fra oplevelser og iagttagelser fra hverdagslivet. Med udgangspunkt i krisen der jo som bekendt i de senere år har ændret en del menneskers tilværelse, fortæller Kim Schwartz i denne sang, historien om "Drømmeren" der efter bedste evne gør alt hvad han kan for at tilfredsstille prinsessen i dagligdagen.

"I den tid vi lever i går det bare rigtigt stærkt. Vi influeres og forstyrres i dagligdagen fra så mange forskellige fronter, at vi desværre indimellem glemmer at afstemme hinandens forventninger og behov. Vi drøner derudaf i god og vanlig tro, alt imens livet bare suser forbi. Men så pludselig bliver det hverdag og så gælder det om at være omstillingsparat og deale med livets op og nedture på godt og ondt, og kan man så det ?

Gentagelser skaber for det meste tryghed, men sjældent udvikling", slutter sangeren og sangskriveren og glæder sig til foråret og sommeren, hvor han enten solo eller sammen med sit velspillende band, kan opleves rundt i DK, på både store og små scener.

To Elskende, der både har tekst og musik af Kim Schwartz, er indspillet i Granny Studio og produceret og mixet af en af de helt store legender i dansk musikhistorie Thomas Brekling.

Læs mere om Kim Schwartz


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk