Michael Lindegaard

Bugtaler

Står De og mangler en forrygende, forførende og fascinerende og frem for alt en morsom og anderledes underholdning til et arrangement, hvad enten det er stort eller lille, for børn eller voksne, så kan bugtaler
Michael Lindegaard måske være Deres løsning.
Michael Lindegaard er en af Danmarks dygtigste bugtalere. Med sit forrygende show og eminente evner som bugtaler, tager Michael sammen med sine dukker publikum med storm.
Som noget helt nyt kan Michael Lindegaard med stolthed præsentere sin nyeste dukke - Eddie.

Eddie er Danmarks absolut flotteste og mest imponerende dukke i sin klasse - den helt rigtige makker til at matche Michael Lindegaard.

Brug også Michael Lindegaard og Eddie til messer og udstillinger.

Jeres stand vil automatisk få en del opmærksomhed, hvor I vil skille jer ud fra konkurrenterne.


Bugtaler michael Lindegaard
De første 20-30 minutter af Michael Lindegaards performance, underholder han med en eller flere af sine dukker. Undervejs involveres én eller flere blandt publikum i trylleri og andet sjov. Her er det oplagt, at det er fødselaren, brudeparret eller chefen der kommer op.

Når dukkerne er gemt væk, tager Michael Lindegaard én blandt publikum op, og bruger vedkommende, som en slags levende bugtalerdukke, hvor der lægges stemme til. Igen er det ofte dagens hovedperson, som Michael Lindegaard får til at bryde ud i sang, som en forrygende afslutning på showet.

Showets indhold tilpasses naturligvis lejligheden, alt efter om det drejer om en optræden til en rund fødselsdag, en julefrokost eller i en børnehave.
Der er aldrig 2 show der er ens, da der ofte ændres i det undervejs - så det altid passer til det aktuelle publikum.

Såfremt det ønskes, kan der i starten af showet, komme noget personligt ind om fødselaren, brudeparret, konfirmanden osv.

I alt tager showet 30-45 minutter alt efter, hvad tiden tillader og der aftales. Det kan evt. deles op i fx 2 x 20 min. ved større arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Lindegaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Lindegaard

For booking af Michael Lindegaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Michael Lindegaard
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: