Bongoes

Danseband

Efter udvidelsen til 5-mands band er Bongoes stærkere kørende end nogensinde. Orkestret har især på det vokale område fået et stort løft med såvel forsang som fl erstemmig sang.

Med nu 2 "kanon-guitarister" rykker musikken for alvor, og ingen kan sidde stille når Bongoes spiller op til dans.

Besætningen i Bongoes består af Birger Jepsen på bas og trompet, Torben Pedersen på guitar, Finn Kannegaard på trommer, Kjeld Larsen på guitar og Ejvind Christiansen på keyboards. Stærke, rofessionelle og rutinerede musikere som ved hvordan en vellykket fest skal laves.

Mere end 1 million kan ikke tage fejl!

Bongoes har eksisteret siden 1964 - uden ophold - og er således Danmarks ældste og længst eksisterende danseband. I de mange år har Bongoes underholdt langt over 1 million mennesker.
De mange år i branchen gør, at Bongoes spiller et alsidigt repertoire, så "alle kan være med".

Bongoes kan naturligvis også levere afdæmpet og elegant dinermusik, og påtager sig gerne at være konferencier/toastmaster under festen.

Et af landets allerbedste dansebands!
Med helt nyt supermoderne lyd- og lysanlæg, som kan tilpasses alle store haller og små og mellemstore lokaler er musikunderholdningen ganske enkelt i topklasse

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bongoes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bongoes

For booking af Bongoes ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Bongoes

 Bongoes
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: