Chanda & Boomerang

Danseband

Grundstammen i bandet, som består af guitarist, bassist og trommeslager, er en genforening med rødder tilbage i 70'erne, hvor de 3 herrer som 14 årige debuterede med at spille til det årlige lokale skolebal.

Chanda & Boomerang spiller en blanding af rock, rock'n roll, pop ballader, disco og blues, fremført på en sej og medrivende facon. Du kan være sikker på musikken, når udover scenekanten, og dansegulvet bliver hurtigt fyldt. Gennem utallige livejobs, rundt omkring i landet, har bandets medlemmer oparbejdet en stor erfaring, der gør at træfsikkerheden "rammer" netop det publikum efterspørger.

Chanda & Boomerang kan bookes til firmafesten, foreningsfesten og halballet, eller til bryllupet og den runde fødselsdag. Intet er for stort eller for småt. Bandet kan altid tilpasse sig den aktuelle opgave i form af topmoderne lyd- og lysanlæg.

Chanda & Boomerang er Chanda Sonne Bøgh Olsen som sangerinde, Lars Bøgh Olsen som guitarist, John Rasmussen som trommeslager, Jens Ole Lykke Andersen som bassist og Martin Valsted som tangentspiller. Og ja - den er god nok - det er far og datter, der hedder Bøgh Olsen til efternavn.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chanda & Boomerang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Chanda & Boomerang

For booking af Chanda & Boomerang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Chanda & Boomerang
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: