Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen

Høresansen sørger det 16-årige trompettalent, Mads Sørensen, og organist Carl Jørgen Nielsen for, når de spiller en perlerække af kendte stykker for trompet og orgel.
Synssansen tilgodeses af en række stemningsfulde billeder, der vises på storskærm. Billederne ledsager musik og fællessang. Carl Jørgen, der er en ivrig fotograf, har taget billederne.
Smagssansen tilgodeses af et glas vin eller sodavand, som arrangørerne serverer i pausen, hvor der endvidere er lejlighed til en snak med de andre deltagere.
Og endelig deltager de fremmødte i koncerten ved, at de synger med på nogle salmer og sange, som Carl Jørgen kort introducerer.

Mads har i december modtaget Vordingborg kommunes kulturelle talentpris. Med prisen fulgte 10.000 kr. Han har i 6 år spillet Prins Jørgens Garde i Vordingborg, er elev på det musikalske grundkursus i Nykøbing F, hvor han modtager undervisning af Gorm Hovaldt. Han har været praktikant i såvel Sjællands som Sønderjyllands Symfoniorkestre og er fast trompetist i Storstrøms Symfoniorkester, ligesom han assisterer hvor der ellers er brug for en vaks og dygtig trompetist.
Carl Jørgen bor i Haslev, hvor han har været organistassistent i 25 år, inden han i 2006 blev organistassistent ved Vor Frue kirke i Vordingborg. Desuden har han i 2 år sideløbende været organist ved Fakse kirke, ligesom han også får tid til at vikariere i en række kirker på Midt- og Sydsjælland. Han står endvidere for seniorsangen i Holsted kirke i Næstved og i sangcafeen i Nyråd præstegård.
Mads og Carl Jørgen har bl.a. spillet i kirkerne i Vordingborg, Sct. Bendts i Ringsted, Holsted, Store Spjellerup, Terslev, Hylleholt i Faxe Ladeplads, Skibinge, Benløse, Haslev, Borre, Sneslev, Roholte, Køng, Bråby og Stege.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen

For booking af Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: