Andreas Ensemblet

orgel og fløjte

Andreas Ensemblet består af Jan Aagaard på fløjte og Niels Koll på orgel.

Andreas Ensemblet tilbyder koncerter til hele året inclusiv julekoncerter.

Koncerten kan også afholdes udenfor kirkens rum idet vi kan benytte et elektronisk kirkeorgel.

En koncert varer typisk 60 min.

Repertoiret er lettere klassisk musik både kendt og ikke kendt. Bl.a. værker af Bach -Telemann - Mozart - Gluck - Grieg - Fauré -Bartok - Hartmann og Carl Nielsen.

Mange af stykkerne kan høres på deres seneste CD-udgivelse

Jan Aagaard f. 1954 er uddannet musikpædagog i 1979 og diplom eksamen i 1980 fra "Det Fynske Musikkonservatorium". Efterfølgende studier i udlandet samt solistklasse på "Det Kgl. Danske Musikkonservatorium" med debut i 1983. Har virket som underviser, samt givet koncert som orkester- og kammermusiker og været dirigent ved flere teater- og musikforestillinger

Niels Koll f. 1949 er uddannet organist fra "Det Fynske Musikkonservatorium" i 1980, derefter studier hos organist Peder Møller og senere videregående studier i Holland. Har siden 1980 været ansat som organist og kantor ved Bregninge kirke Tåsinge, Svendborg. Koncertvirksomhed i såvel ind- som udland som solist og akkompagnatør.

J. Aa. og N. K. har spillet sammen igennem de seneste 25 år, og givet en del kirkekoncerter. Ensemblet holder til i Bregninge kirke, som er viet til Skt. Andreas, som ensemblet er navngivet efter.

Senest afholdte koncerter: Bregninge Kirke, Valdemarsslot Kirke, Vor Frue Kirke Svendborg, Skarø Kirke, Drejø Kirke, Hurup Kirke, Skødstrup kirke, Korup kirke og Brøndbyvester kirke. I desember 2009 blev vi inviteret til at spille på FN's klimatopmøde i Bellacentret.

www.andreasensemblet.dk kan der følges med på aktiviteter om koncerter - CD-udgivelser m.m.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Andreas Ensemblet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Andreas Ensemblet

For booking af Andreas Ensemblet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Andreas Ensemblet
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: