Yatzy!

party orkester

Er du til et band der altid leverer en fest på scenen? Så er det YATZY I skal have fat i. Bandet blev dannet med ideen om, at de ville gøre alt for at deres publikum fik en fed oplevelse, både på den musikalske side men i ligeså høj grad visuelt.

Målet er at kunne skabe en fest lige meget hvor de spiller. Allervigtigst er det at få deres publikum til at føle de har været en del af musikken, bandet og den festlige stemning.

YATZY har spillet med stor succes til diverse arrangementer hos firmaer, bryllupper, fødselsdage, gymnasie/universitetsfester, i Jomfru Ane Gade, spillesteder ved åen i Aarhus, festuger mv.

Det brede repertoire består af kunstnere som f.eks. Thomas Helmig, Stevie Wonder, The Beatles, Tv2, Earth, Wind & Fire, Danseorkestret, Prince, Justin Timberlake, Michael Jackson, Robbie Williams, Backstreet Boys, Sanne Salomonsen og mange andre.

Skal du have et udadvendt band der sætter tingene i bevægelse, så er YATZY klar med højt humør og lækker lyd. Det er svedig soul, lækker pop, rock ´n´roll, og funky vibes!
Der sammensættes sæt alt efter hvilken type fest det er. Så du/I kan være sikker på at få en masse hits fra 60'erne og helt frem til de nyeste numre fra radioen til alle typer events.

Bandet består af:
Forsangeren Anders Hornshøj som bl.a. er aktiv i "Vox 11" og "Postyr", Arne Ralston på Guitar, Sanne Lorenzen på keys, Jesper Madsen på trommer og Lasse Tvedegaard på bas.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Yatzy! er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Yatzy!

For booking af Yatzy! ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Yatzy
Lyt til Yatzy!

Get the Flash Player to see this player.

Yatzy medley
Repertoire
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: