Simone

Vinderen af Scenen er din

Simone er kendt for sine iørefaldende ballader og hun har allerede sin helt egen stemme og sin helt egen lyd.


Ingen var i tvivl da Simone som blot 12-årig vandt "Scenen er din" på TV2. Hun er uden sammenligning det største naturtalent vi har. Og hendes karakteristiske rene og storslåede stemme bliver ganske enkelt bare smukkere og smukkere.

Simone præsenterer i dag vokalkunst i verdensklasse. Hun fortolker udsædvanligt modent og vinder nemt hjerter - ikke blot med sin helt exceptionelle stemme, emn også med sit charmerende væsen, sin udstråling og skønhed.

Det er en sjælden stræk oplevelse at høre Simone synge - hvad enten der solo, med pianist, i trio eller med stort symfoniorkester. Simone favner det hele og gør det altid med overbevisning. En koncert med Simone repræsenterer noget helt unikt og efterlader et publikum i respekt og beunderring. Det er en bevægende oplevelse, som alle husker.

Biografi
Simone er født den 28. januar 1992, og bor stadig i sin fødeby, Slagelse. Hun har afsluttet folkeskolen og er nu i gang med gymnasiet.

Allerede i sine første leveår stod det klart, at Simone var meget musikalsk. Mens andre børn små-pludrer har Simone altid sunget. Hun har sunget i gospelkor, forsøgt sig lidt på klaver og violin samt spillet med i et par børnemusicals. Hun elsker musik indenfor stort set alle nuancer (lige fra heavy til klassik) og det præger også indholdet på hendes Ipod.

Simone har fået sangundervisning siden 2002. I begyndelsen af en lokal korleder, Signe Walsøe, og siden 2005 af en professionel sangunderviser, Karina Nus, fra København. Der er ingen tvivl om at de to har været med til at give Simone nogle værdifulde værktøjer til udvikle og passe godt på hendes talent.

Siden Simone vandt Scenen er din i 2004 er der sket en rivende udvikling - både stemmemæssigt og personligt. Simones tilgang til musikken er mere og mere præget af professionalisme og ansvar - samtidig med at det stadig er lysten der er drivkraften. Og det afspejler sig i hendes live optræden. Hun er 100 % ægte, når hun uanstrengt kaster sig ud i sine egne fortolkninger af de store ballader, som står hendes hjerte nær. Simone siger: "Jeg skal kunne mærke en sang inden i, før jeg synes jeg kan synge den ordentligt".

Simone har allerede optrådt sammen med flere store - både nationale og internationale - talenter og stjerner i Danmark.

Ind i mellem skolegang og live-koncerter har der også været tid til at udgive i alt 4 CD'er, som spænder fra Disney-sange over julemusik til pop-ballader og nu - den seneste - filmklassikere.

Selvsagt kan man blive helt forpustet af at høre om Simones liv, især de sidste 4-5 år - men alligevel har hun formået at bevare begge ben på jorden. Hun lever som enhver anden teenager, hvor familie og venner deler den resterende fritid med hendes hund og hest.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simone er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Simone

For booking af Simone ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Simone

Simone

JULEKONCERT - JULEN HAR ENGLELYD

Simone har endnu engang bevist det! At hun er en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder. Det blev slået fast med syvtommersøm, da hun i februar 2010 igen imponerede med en overbevisende vokal præstation til årets danske Melodi Grand Prix. Nu 18 år gammel og med en stemme, der kryber helt ind under huden.

Simone og julen har englelyd
Siden sin sejr i talentshowet "Scenen er din" i 2004 - blot 12 år gammel - er det gået stærkt for Simone. Hun har høstet adskillige guld- og platinplader for sine cd-udgivelser, stået på scenen med store symfoniorkestre og optrådt med navne som eksempelvis Sissel Kyrkjebø, Stig Rossen og Bent Fabricius-Bjerre.
Ingen kan synge julen smukkere ind end Simone. Oplev hende til årets uden tvivl mest bevægende og stemningsfyldte julekoncert, når hun ruller sig ud akkompagneret af en fremragende pianist. En hel time i selskab med absolut skønsang fra Simone og et repertoire bestående af julens dejligste sange og salmer.

Simone

Som yngste deltager tog Simone hele salen med storm ...


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Simone
Lyt til Simone

Get the Flash Player to see this player.

Medley
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: