Tommy Seebach Show

Erik Sletting & Debbie Cameron

Dette show spænder musikalsk fra Sir Henry tiden med klassikere som 'Annie godt a Date' og 'Mr. Joyfull' til de kendte Melodi Grand Prix hits, men også mange af Tommys øvrige træffere er på repertoiret.

'En pyjamas for to', 'Lucky Guy', 'I'm in Love' og alle de andre fremføres i dyb respekt for Tommys originale versioner.

Med Debbie Carmeron på scenen får showet stor orginalitet og intensitet, ikke mindst når Debbie Cameron og Erik Sletting fremfører duetter som 'Copenhagen', 'Over the Mountain' og selvføgelig 'Krøller eller ej'.

Tommy Seebach Show er mindernes glæde for mange og måske nyt for enkelte - under alle omstændigheder en del af den danske sangskat, som er svær at komme udenom, umuligt at sidde stille til og dejlig at synge med på!


Erik Sletting Biografi
Erik Sletting er født i 1953 og allerede fra barnsben var interessen for musik stor.

Alt hvad der kunne spilles på, skulle prøves, men det blev tangenterne, der til sidst blev hans hovedinstrumentet.

Erik var tidligt på scenen i forskellige orkestersammenhæng, men han er nok mest kendt for sit mangeårige samarbejde med svogeren Erik Sørensen i duo´en Mercury.

Det musikalske samarbejde med fætteren Tommy Seebach startede allerede i drengeårene, når familierne var samlet og når Tommy og Erik var på ferie hos hinanden.

Begge havde konstant hovedet fyldt med ideer til kompositioner og for Tommy´s vedkommende, kender vi jo alle forløbet af hans musikalske virke.

At Erik så også har gjort sig som komponist, er nok knap så kendt. Men han skrev bl.a. musikken til en single som Snoopy, hans nuværende backingband, udgav i 1991, og også så kendte kunstnere som Kim & Hallo, Jan & Sunny Boys og Mathilde har indspillet hans musik.

Erik har i de senere år været en efterspurgt selskabsmusiker og han har altid sat en ære i at være med på det sidste nye, uden at fornægte det "gode gamle". Utallige kroer, hoteller og ikke mindst de mange privatfester har nydt godt af hans fremragende udførsel af hans håndværk, og han er en perfekt eksponent for mottoet: Levende musik til levende mennesker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tommy Seebach Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tommy Seebach Show

For booking af Tommy Seebach Show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tommy Seebach Show
Lyt til Tommy Seebach Show

Get the Flash Player to see this player.

Seebach medley
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: