Hitbusters

Festband

Hitbusters er et rendyrket festband og konceptet er enkelt - kun de ALLERSTØRSTE HITS er på repertoiret når fem af Danmarks svedigste og mest tændte musikere går på scenen.

Du får dansevenlig musik som alle kender og kan synge med på, men det bliver aldrig hakkebøf-agtigt. Varemærket hos Hitbusters er nemlig at levere de velkendte og elskede megahits i superlækre og gennemarbejdede live-versioner, som du får svært ved at sidde stille til.

Hitbusters er hurtigt blevet kendt som bandet med det mest aktuelle musik og du kan være sikker på at høre ørehængerne fra de hotteste nye kunstnere som Katy Perry, Alphabeat, Gavin DeGraw, Rihanna, Nelly Furtado, James Morrison,, Lizzie m.fl.
Men selvfølgelig bliver du heller ikke snydt for klassikere som "Regndans", "Den Jeg Elsker", "Blame It On The Boogie" og "Simply The Best".

Hitbusters' yderst stærke frontfigur Christina Chanee kender mange i forvejen fra "Sanne Jam" og har man oplevet hende i den sammenhæng, er yderligere præsentation unødvendig. Der er dømt fuld knald på showet og en helt fantastisk stemme. Resten af bandet består også udelukkende af professionelle og superdygtige musikere, der ved hvordan man leverer varen og får musikken ud over scenekanten.

Kort sagt: Hitbusters ved hvordan man starter en fest - og de elsker at gøre det! Et perfekt band til f.eks. firmafesten.

Ready to party.who you gonna call?

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hitbusters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hitbusters

For booking af Hitbusters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Hitbusters
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: