Vickie Jo Ringgaard

Vild med dans

Vickie Jo kan tilbyde mangeartede shows som f.eks. danseshows til firmafester, konferencer og jubilæer. Desuden kan Vickie Jo bookes til polterabender, julefrokoster, fødselsdage og modeshows. En af de meget populære tilbud er shows, events og happenings i kombination med andre vild med dans deltagere/professionelle dansere samt undervisning. Alle shows er koreograferet og designet af Vickie Jo selv.Vickie Jo trin for trin Vickie Jo Ringgaard er født i 1981 og opvokset i Århus. Hendes forældre er en del af Ringgaard Dans der startede i begyndelsen af 50'erne.

Allerede som 2 årig startede Vickie Jo til børnedans. Siden da er det gået stærkt med trinene og de gode resultater - det er i alt blevet til 14 danmarksmesterskaber 2 nordiske samt en guld medalje ved British Championship.

Udover dansen gik Vickie Jo som barn også til rytmisk gymnastik på Gymnastikgården i Århus. Der gik hun i flere år, og endte også til sidst på deres elitehold. Dansen og gymnastikken krævede for meget tid, og Vickie Jo måtte derfor vælge gymnastikken fra.

Fritiden blev brugt på dans, lektier og de fleste weekender på turneringer i ind- og udland.

Efter folkeskolen startede Vickie Jo på handelsskolen. Sommeren 1998 valgte hun som 17 årig at flytte og videreføre sin karriere i London. Efter halvandet års erfaring med dans og undervisning fra internationale lærere tog Vickie Jo tilbage til Danmark.

I 2005 deltog Vickie Jo i vild med dans og vandt sammen med skuespilleren David Owe. Som resultat af en hård og ihærdig danseundervisningsperiode på 6 år, valgte Vickie Jo at åbne danseskolen Dance Dreams Studio sammen med sin far i januar 2007.

I efteråret 2007 var Vickie Jo aktuel i 4. Omgang Vild med dans, hvor hun dansede sammen med Joachim Boldsen.

Vickie Jo har i maj 2008 afsluttet en lang række programudsendelser for So you think you can dance Scandinavia på Kanal 5

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vickie Jo Ringgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vickie Jo Ringgaard

For booking af Vickie Jo Ringgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Vickie Jo Ringgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: