Peddersen & Findus - Frank M

Børnemusik - børneunderholdning

Selv store statsmænd er gennem tiden sluppet godt af sted med at have et standpunkt til de tog et nyt. Så nu melder Frank M sig på den bane. Da Frank M for nogle år siden udgav cd'en med hans egne sange om "Peddersen og Findus", svor Frank M at han aldrig ville træde op med de sange i udgaver, hvor han lavede singback til de originale indspilninger. Altså sang til en udgave af musikken fra en cd uden sang.

Men dengang vidste han jo ikke at han pludselig en dag skulle opleve det fantastiske, at DR Oline spiller sangene fra cd'en hver eneste dag, og at en masse børn pludselig kender hans sange.
Dertil kommer at albummet har solgt mere end 15.000 eksemplarer.

Siden udgivelsen har Frank M spillet intime, akustiske solokoncerter med sangene og det har han bestemt tænkt sig at fortsætte med. Men han oplever også oftere og oftere at få forespørgsler om, at spille større forstærkede koncerter med sangene og det egner de akustiske udgaver sig ikke til.

Så nu tilbyder Frank M forstærkede koncerter, hvor han stadigvæk fortæller historier om Pedersen & Findus og krydrer med sangene i de elektriske udgaver, som børnene kender fra radioen og cd'en.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peddersen & Findus - Frank M er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peddersen & Findus - Frank M

For booking af Peddersen & Findus - Frank M ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Peddersen & Findus
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: