Lisbeth G Petersen

Stress, psykisk arbejdsmiljø, trivsel

Lisbeth G Petersen: "Jeg motiverer til handling, motiverer til at tage ansvar for egen trivsel, giver værktøjer til at komme videre og få det bedste ud af sin hverdag."

Lisbeth G Petersen foredrag:

· Få styr på dit liv
- Hvordan får du en hverdag til at hænge sammen, med plads til både arbejde, familie, venner og ikke mindst dig selv?
- Hvordan får du glade chefer, tilfredse kunder, sprudlende kolleger, en partner der forguder dig og børn, der deltager i de huslige pligter?

Få styr på dit liv, mindre stress og mere gejst, er et humoristisk fordrag, hvor du kommer ud på en rejse omkring alle de faktorer der gør en forskel på om du trives eller ej, - og hvad du selv kan gøre for at få en bedre hverdag.

Lisbeth G Petersen tager udgangspunkt i din stresstærskel og hvordan du skelner mellem travlhed og stress, og går så hurtigt videre til alle de ting du selv har indflydelse på og kan gøre noget ved. Et meget aktuelt foredrag med mange konkrete eksempler og anvisninger hvordan det også kan gøres.

Et foredrag der gør alt det komplicerede enkelt, så du simpelthen ikke har nogen som helst undskyldning efterfølgende for ikke at gå i gang med at få en gladere hverdag med masser af nærvær, dialog og begejstring.

Foredraget varer 2-3 timer.

· Arbejdsglæde og begejstring - hvor kommer det fra?
- et humoristisk foredrag om stress og trivsel.

Foredraget handler i høj grad om ansvar for egen trivsel, om energi og overskud og ikke mindst hvordan vi bliver bevidste om hvem og hvad der tapper dig for energi i hverdagen, og hvem og hvad der giver dig energi. Både på arbejdspladsen og på hjemmefronten.

Foredraget motiverer til handling!
- Hordan kan vi styre stress og bevare overblikket?
- Hvordan får vi skabt åndehuller i hverdagen?
- Hvordan får vi set på muligheder i stedet for begrænsninger?
- Hvordan er det lige vi snakker sammen og opfører os?
- Hvordan får vi i det hele taget mere kolorit på hverdagen?

Vi får travlt ... vi skal have ryddet op i alle de daglige irritationer og problemer og skabt plads til begejstring og arbejdsglæde!

Foredraget er provokerende, frækt og underholdende og giver megen snak efterfølgende om det psykiske arbejdsmiljø og, hvad vi hver især kan gøre for at få skabt verdens bedste arbejdsplads at være på.

Det er bestemt en fordel at mange fra samme arbejdsplads er med, -og da der også bliver ryddet op i parforholdet, er det em god idé at tage partneren med.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lisbeth G Petersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lisbeth G Petersen

For booking af Lisbeth G Petersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lisbeth G Petersen

 Lisbeth G Petersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: