Anders og Larsen ala Duo

Kim Larsen kopi - duo

Anders og Larsen ala Duo

De 2 herrer er Anders med sang/guitar og Hans Jørgen med strengeleg/kor/singleguitar.
Allerede nu kan de bryste sig med adskillige jobs rundt i landet. Dels fordi de kan deres håndværk, men også fordi mange arrangører ikke har plads til hele Anders & Larsen ala Carte bandet.

Anders og Larsen ala Duo

Anders & Larsen ala Duo, som de også kalder sig, løser alle opgaver, om det er mindre spillesteder, cafe jobs, indslag på messer, firmafester eller om det er et privat arrangement. Når Anders åbner munden er der mange der spør' "Er han mon i familie med Hr Larsen selv" Nej , det er han ikke, men ligheden er slående.

Så skal du have en oplevelse af de sjældne til dit næste arrangement, så behøver du ikke lede længe. De to herrer er ligetil, måske lidt frække, men frem for alt, som så mange gange før, så fanger de publikum med det samme. Og et kan du forvente - der er dømt fest og fællessang, når Anders & Larsen ala Duo går på scenen.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders og Larsen ala Duo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders og Larsen ala Duo

For booking af Anders og Larsen ala Duo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anders og Larsen ala Duo
Lyt til Anders og Larsen ala Duo

Get the Flash Player to see this player.

Elskovens Gudinde
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: