Anders Mikkelsen

Folkemusik

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist, og han har siden juli 1987 optrådt med sit varme og inspirerende vise- og folkemusikprogram.
Med baggrund i "folk"-traditionen fortæller han historier via musikken, og bruger gerne tid på at introducere og kommentere sangene.
Anders er samtidigt en højt respekteret fortolker af irsk, skotsk og amerikansk folkemusik, og han har oversat og indspillet sange af bl.a. Stan Rogers, Allan Taylor og Eric Bogle.

Anders Mikkelsen er en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum - alene på scenen med sine guitarer og en håndfuld stærke sange på dansk og engelsk.
Han er indbegrebet af ægte, "unplugged" guitar-musik, uden trommemaskiner eller "play-back", og han serverer sine sange med underspillet, jysk humor, smukt finger-style guitarspil og en flot vokal.
Det ene øjeblik klapper man i takt og synger med - og i næste sekund lytter man intenst til én af de smukke og vedkommende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Denne, unikke vekselvirkning skaber en varm, uhøjtidelig og hyggelig stemning, som bygges op i løbet af aftenen.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en følsom, engageret og varm troubadur med noget på hjerte.

Biografi:
Født 1969 i Vilsund v/Thisted. Uddannet elektronik-tekniker i 1991. Har optrådt solo siden sin debut på Skagen Festival i sommeren 1987. Koncerter: Skagen Festival, Tønder Festival, Thy Festival, Morsø Festival, Vestjydsk Visefestival, Københavns Visefestival, Frederiksund Viseklub, Esbjerg Højskole, SID kursuscentrene, Thisted Musikteater, Kulturhuset Grenaa, Portalen Greve, Ærø Single Folk Festival, Skarø Festival, Strib Vinterfestival, Vilsund Marked samt utallige spillesteder og arrangementer over hele landet.
Ved siden af musikken har Anders arbejdet som tekniker, sælger, produktchef, marketingchef, webdesigner, grafiker og fotograf. Desuden har han gennem årene også engageret sig kraftigt i foreningsarbejde, blandt andet som formand for Musiker Forbundets Thisted-afdeling og fra 1996-2000 som medlem af hovedbestyrelsen. P.T. er Anders aktiv i bestyrelsen for Folk Club 95 i Struer, som arrangerer 8-9 folkemusik-koncerter årligt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Mikkelsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Mikkelsen

For booking af Anders Mikkelsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anders Mikkelsen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: