In Modo Polonico

Guitar duo

Guitar duo In Modo Polonico spænder bredt over den klassiske musikskala.

Med et repertoire, der både indeholder renæssance- og barokmusik og mere populære kompositioner fra vore dages spanske og latinamerikanske "ørehængere", burde det være noget fra enhver tid og for enhver smag.

Duoen har i sit repertoire musik fra renæssance gennem barok, klassicisme og romantisme indtil moderne musik. I største del er det transskriptioner fra orkester- og klavermusik.

Også lyttere med forkærlighed for filmmusik har gode chancer for at få deres musikønsker opfyldt. Og skulle det endelig skorte på julehyggen, så tilbyder duoen også her at røre strengene og sindene med sød musik.

Kompositioner er både egne og andres. De kan nævnes med Dowland, Bach, Vivaldi, Debussy, Chopin, Rodrigo og mange andre.

Bortset fra den klassiske retning, spiller de to guitarister gerne nogle lettere arrangementer - som fx The Beatles med tenoren Ole O. Hansen.

De to guitarister har dannet duo, privat som musikalsk, siden 1989, hvor de begge studerede ved musikkonservatoriet i Lodz. Efter at have fuldendt studierne, flyttede Agata og Andre- med hjælp fra den danske stat - til Danmark.

Her studerede de en overgang kammermusik - det vil sige musik skrevet til få soloinstrumenter - på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus hos prof. E.Møldrup.

De spillede mange vellykkede koncerter, som de også indspillede for den Danske Radio. De har optrådt ved mange internationale musikfestivaler.

Selvom de spiller som duo, optræder de også i andre konfigurationer fx med kammerorkestre, Vejle Barok Ansamble og andre solister fx sang, fløjte, orgel og klaver. De spiller mange kirkekoncerter, med kirkernes kor og solister - de har i sit repertoire for eks. Missa Creolla, Vivaldi og Telemann koncerter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på In Modo Polonico er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på In Modo Polonico

For booking af In Modo Polonico ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 In Modo Polonico
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: