Skipper Just Frost

Skipper just frost er trioen der kan og vil underholde. Skal man tro aviser herhjemme og i USA, er dét, som Esben Just præsterer sammen med sine venner i Skipper Just Frost noget, der sparker røv. En klaverstil, der kan trække alligatorer ud af fodpanelerne og en sangstemme, man kan høvle gulv med.


Trioen hvor musikken og groovet kommer i første række. Spilleglæde og kærlighed og fred i dalen. Siden ´98, 7 CD udgivelser, en DMA for bedste bluesalbum 04, 60 jobs om året, fyldte klubber og festivaller der flipper ud.

Ole Skipper´s bas sikrer det bundsolide groove, Søren Frost er trommeslageren der holde beatet igang med sine spændstige rytmer, og Esben Just er pianisten og sangeren der med kyndig hånd styrer aftenen. Vi håber du nyder turen rundt i vores lille univers og ønsker dig en dejlig og kærlig dag.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Skipper Just Frost er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Skipper Just Frost

For booking af Skipper Just Frost ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Skipper Just Frost
Se video med Skipper Just Frost

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: