Michael Andersen

Solist

Ikke siden John Mogensen, har Danmark haft en sanger af folket, som har kunnet nagle Danmark og danskernes gøren og laden. Det får vi nu med sanger og sangskriver Michael Andersen.

Han rammer lige ned i en periode med finanskrise og sociale skel, nøjagtig som det var tilfældet i 1971 da John Mogensen brød igennem med 'Der er noget galt i Danmark'. Ikke siden John har der for alvor været nogen, som har kunnet løfte arven, men det er der nu!

Michael Andersen gør det med den allerstørste respekt for John Mogensen, inspirationskilden er til at få øje på, og alligevel er Michael Andersen helt sin egen. På hans nye CD, der udkommer senere på året, får vi 13 helt nye sange om livets op og nedture, kærlighed og om livet set fra den nedre del af den sociale rangstige.

Gode tekster tilsat musik og arrangementer i bedste country/pop stil og med klokkeklare omkvæd. Her må synges med, og dét vil der blive rundt i det ganske danske land, når Michael Andersen drager ud på tur for at præsentere sine sange på landets små listige spillesteder.

Turen følges op med pladeudgivelse. CD'en 'Timeglasset' vil snart kunne købes overalt! Indtil da så tag godt imod Michael Andersen, Danmarks nye sanger af og ikke mindst for folket.


Besøg også michaelandersen.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Andersen

For booking af Michael Andersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Michael Andersen
Se video med Michael Andersen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: