Marie Carmen Koppel

Book en koncert med danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel. Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau.

Marie Carmen Koppel har gennem 22 år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen. ( Lis Sørensen, Søs Fenger, Dansesorkestret M.fl.) Og det kan både mærkes og høres på Scenen hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum. Og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppels repertiore spænder over hendes egne meget peronlige sange fra det seneste meget roste album "Through the rain", til nye og gamle gospel og soul sange.
Marie Carmen Koppel er netop nu ved at lægge sidste hånd på sin næste udgivelse. Det har været en drøm for hende gennem mange år at lave en jule CD med de gamle Amerikanske jule klassikere som "Silent Night" og "White Christmas" i nye smukke arrangementer. Så med en snert af gospel og hendes store stemmepragt er det sikkert, at de er store forventninger til albummet indfries og julestemningen er med garanti i top.
Albummet udkommer I november 2010 på Cowbell music. Derudover Rejser Marie Carmen med sin Bror Benjamin til New York til efteråret for at indspille et album med et hold Amerikanske stjerne musikere.

Sådan skrev anmelderen I Nordjyske stiftstidende efter et brag af en julekoncert med Ålborg symfoni orkester:
"Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem I sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse I sangene og teksterne. Koppel har I den grad levet sig ind I den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde."

Gaffa´s anmelder Morten Buschmann skrev denne fantastiske anmeldesle ovenpå jazzfestivals koncerten på plænen med tivolis bigband I år:
"Jeg har kastet big bandet ud i et gospeleksperiment, de skal spille gospel!" sagde Marie. Klogt at at bringe spillet over på hendes hjemmebane. "Everlasting Love" hed sangen, og så tog Marie for alvor fat! Jeg må sige verdensklasse. Hendes erklærede idol er Whitney Houston, og frk. Koppel har intet at stå tilbage for sit idol. Jeg er ægte imponeret og blev væltet bagover at inderligheden, teknikken, ægtheden og det enorme melodiske overskud. Må jeg sige: God is in the house tonite?

En stor dansk sangstjerne er sprunget markant ud i fuldt flor. Søskendeparret burde være overrakt en stor buket blomster, præcis som Tivoli altid gjorde i de gamle dage, når store stjerner gæstede Plænen.

"Nu kommer et af mine yndlingsnumre" fortalte Marie, og så kom hun ud over scenekanten med "Bridge Over Troubled Water". Stjerne-rent, stjerneklart, fuldstændigt overblik over sine fraseringer og aldrig i tvivl om sine kunstneriske virkemidler; højt, lavt, straight, fortolkende, inderligt, diskret, højtblæsende og aldrig aldrig en falsk tone. Bare 29 år, og hun synger som en gammel garvet landsholds-soul-mama for at bruge en fodboldfrase

En stjerne er født, intet mindre! Stjernestatus slået fast med syvtommer-mikrofon! Det er normalt ikke min stil at fokusere på frontfiguren, men Marie Carmen Koppel fik sat en kæmpe tyk vokal under, at hun er mere end et talent, hun er en klar lysende stjerne. Jeg har fulgt hende i årevis, men denne aften var hun i en ekstraordinær god form, på trods af at "varmen havde plaget hende hele dagen", sagde hun. På Plænen var selvfølgelig også lillebror Benjamin Koppel, men ham vender jeg tilbage til, da han har fået rigelig med opmærksomhed over årene - og aktuelt i Copenhagen Jazzfestival..

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Marie Carmen Koppel

For booking af Marie Carmen Koppel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Marie Carmen Koppel

Whitney

BRYAN RICE, MARIE CARMEN KOPPEL, ZINDY LAURSEN

Et flot show med BRYAN RICE, MARIE CARMEN KOPPEL, ZINDY LAURSEN på scenen sammen med et 9 mands stort orkester, bestående af nogle af landets bedste musikere, bl.a. BENJAMIN KOPPEL på Saxofon.

Et 1. klasses show på 2 x 45 min. i stor opsætning.

Kan bookes til efteråret 2012 og foråret 2013.

Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel udgav d. 8. november julealbummet "A MERRY LITTLE CHRISTMAS".

Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel

en oplevelse - sangstemme udover det sædvanlige

Book en koncert med danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel.

Marie Carmen Koppel

Den 15. november udkommer det længe ventede jule-album fra Marie Carmen Koppel. Med titlen "Merry christmas" Er der ingen tvivl om albummets stemning og indhold.

Gospel Teambuilding

Gospel genren er kendt for at skabe glæde, intensitet og energi.
Spred denne glæde I netop jeres virksomhed.

Marie Carmen Koppel deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2009

Marie Carmen Koppel leverer som særligt inviteret Wildcard i Dansk Melodi Grand Prix 2009 sit eget bud på et Grand Prix-hit.

Ny cd fra Danmarks soul-diva nr 1

Nu er Marie Carmen Koppel klar med sit længe ventede soloalbum "Through the rain", hvor hun for første gang har skrevet al tekst og musik til et helt album og dermed også markerer sig som sangskriver.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Marie Carmen Koppel
Lyt til Marie Carmen Koppel

Get the Flash Player to see this player.

Info
Varighed: 1 x 70 min. kirkekoncerter
Varighed: 1 x 40 min. solistoptræden
Medbringer eget anlæg, klaver samt pianist
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: