Chapper

Børneunderholdning

Chapper optræder med et show, hvori der indgår musik og sang, tegning, samt historier der kan omhandle spændende facts fra vores vidunderlige verden. Det store hit for børnene er "Beatbox-skolen". Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves og hvordan man kan lære at holde rytmen. Han forklarer også hvordan man selv kan skrive en rap og så rappe den ind over beatet. Hele salen gynger når Chapper og børnene "rapper" til deres egen beat!

Et sikkert hit er også når Chapper laver "Shhh... Mor Kommer", Et indslag som stammer fra Fjernsyn For Dig, Hvaffor En Hånd, hvor ungerne lærer at tegne en "farlig" tegning om med brug af meget få streger, så den ligner en "glad og rolig" tegning. Det kunne f.eks. være at man sidder og tegner en tegning af far, der er tyk - pludselig kommer mor - og hvad gør man? - man folder tegningen et par steder og tilfører et par streger - og vupti! Tegningen er blevet lavet om til en flot bil! Hylende morsomt.

Med sig på scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. Et festligt show med 2 skøre spasmagere, der elsker at "fyre den af" overfor børnene.

Velegnet til storcentre, handelstandsforeninger m.v.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chapper er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Chapper

For booking af Chapper ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Chapper
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: