Kim Øllgaard

Folk Country Viser

Med en fortid som professionel musiker indenfor pop/rock/country/folk samt musikskoleunderviser har Kim Øllgaard efter en lang pause genoptaget sangskrivningen og er nu på farten igen med et repertoire bestående af selvlavede sange, melodier tilsat digte (Tom Kristensen, Thorkild Bjørnvig, Holger Drachmann) eller oversatte sange (Shel Silverstein, Bob Dylan, div. country komponister).

Repertoiret er en blanding af stille ballader, sørgmodige sange, humoristiske tekster eller et lidt mere rock'et indslag.
Hovedparten er sange, som han på en eller an-den måde selv har del i, men han holder sig ikke tilbage for at låne andre sangeres sange, hvis han føler for det, hvad enten det så drejer sig om Elvis Presley, Bob Dylan, Kris Kristofferson, Willie Nelson, Poul Dissing, Peter Thorup eller anden musik, som er svær at komme uden om.

Musikken er akustisk og Kim Øllgaards optræden er beregnet på det publikum, der godt vil lytte til teksterne.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Øllgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Øllgaard

For booking af Kim Øllgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kim Øllgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: