Baldonis Julecirkus

Juleunderholdning

Velkommen til årets juleforestilling

Glem alt om huer, vanter og varme støvler for det foregår indendørs, hvor der bliver opbygget et cirkus med manege, kulisser og scenetæppe. Selvfølgelig vil der være pyntet op, så det emmer af jul.
Baldoni´s Julecirkus kan engageres til storcentre, juletræsfester og andre julerelaterede arrangementer.

Selveste julemanden byder alle velkommen og leder os gennem hele juleforestillingen, der glimter af internationale hoppe-, drille- og kravlenissestjerner med et bredt udbud til hele familien.

Glæd Jer til at opleve drillenisserne Nis og Nisseline der selvfølgelig også er med igen i år og de har glædet sig lige siden sidste jul til at drille hinanden og præsentere deres nye påfund. Blandt andet super komisk nummer hvor de forsøger sig ud i dansens kunst, men Nis kommer helt på spanden.

Alle optræder i nissekostume og musikken til numrende er selvfølgelig julemelodier.


Der turneres på Sjælland, Lolland og Falster med forestillinger fredage, lørdage og søndage fra den 28. november til 21. december.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Baldonis Julecirkus er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Baldonis Julecirkus

For booking af Baldonis Julecirkus ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Baldonis Julecirkus
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: