Danmarks Hyggeligste Julemand

Juleunderholdning

Danmarks Hyggeligste Julemand
- Julemanden samler legetøj ind til fordel for Red Barnet

Danmarks Hyggeligste Julemand har spændt Rudolf og alle de andre rensdyr for sin kane, og er igen i år parat til at tage ud i landet for at sprede julestemning til alle.

At få besøg af selveste Julemanden er en stor oplevelse. Julemanden underholder både store og små med kendte og elskede sange og med sine levende fortællinger om sit værksted og alle nisserne. Julemanden har aflagt nisse-ed på, at han ikke går fra et arrangement før alle børn, har fået lov til at hilse på ham og tale med ham.

Danmarks Hyggeligste Julemand samler brugt legetøj ind til fordel for Red Barnet for derigennem at støtte udsatte børn i Danmark og resten af verden. Alle børn der medbringer et styks brugt legetøj til Julemanden får overrakt et diplom, med retten til at bære titlen: Officiel Hjælpenisse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Danmarks Hyggeligste Julemand er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Danmarks Hyggeligste Julemand

For booking af Danmarks Hyggeligste Julemand ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Danmarks Hyggeligste Julemand
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: