Ivan Pedersen

Solist - sanger

Man kan dårligt påstå, at Ivan Pedersen er ukendt for danskerne. I mere end 40 år har han huseret på den danske musikscene i meget forskelligartede genrer...

Dels som trommeslager i McKinleys, som en ½ Laban, på sidescenen hos Poul Krebs og Moonjam, inden Ivan for alvor rullede sit store talent ud på forsædet hos Backseat. Ind og imellem har der været tid til musikalske afstikkere med gospel i flere sammenhænge bl.a. hos Lillian Bouté og et smut i den jazzede afdeling hos Ib Glindemann. Der er blevet produceret og skrevet sange til andre solister og sunget kor for stort set alle andre end Kim Larsen.. Hvordan Ivan også får tid til at deltage aktivt i musikpolitik med bestyrelsesposter hos DPA, KODA's Råd og Statens Musikråd er en gåde. Væggene i Ivans studie er beklædt med velfortjente sølv-, guld- og platinplader og ikke mindre end 8 Grammy-nomineringer og 1 Grammy modtaget som Årets Danske Sanger vidner tydeligt om, at vi ikke har at gøre med en "hr. hvem som helst" !

At opleve Ivan "live in concert" vil uden tvivl give dig en aften, du nok ikke glemmer lige med det samme. Hvis vi kender Ivan ret, vil han givet garnere de flotte sange med et par hyggelige, kærlige og til tider bidske bemærkninger om dette og hint. Vi kan i hvert fald herfra love en underholdende, varieret aften med én af vor bedste sangere / sangskrivere i en intim bevægende og hårrejsende atmosfære!

Man kan 'få' Ivan Pedersen i forskellige konstellationer:

Backseat
Rockband med 5 musikere, 2 x 1 time m. egne sange, ofte spillet i radio. Et band m. kraftigt output i stil m. Big Fat Snake.

Egen trio
(Ivan Pedersen + tre musikere) for siddende publikum. 2 x en time m. eget reprtoire kendt fra radio og tv, entertaining og storytelling mellem sangene.

Sing Sing Sing
Ensemble med Sascha Dupont, Alex Nyborg Madsen, Nina Forsberg, Ivan Pedersen selv og en guitarist. Lige så stort teknisk set up som rockbandet, men ikke så højt. Blandet repertoire af "glemte" verdenshits. Kun i korte tourne perioder, men meget efterspurgt!

"hurtigt ind og hurtigt ud"
indslag med 1 til 4 sange til fester, konferencer, events. Ivan Pedersen og en pianist.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ivan Pedersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ivan Pedersen

For booking af Ivan Pedersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Ivan Pedersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: