Jack Vreeswijk

Visesanger

Jack Vreeswijk er Cornelis Vreeswijk's eneste barn. Siden teenageårene har Jack spillet guitar i mange forskellige sammenhænge. Som søn af Cornelis Vreeswijk har forventningerne været høje og Jack har tidligere ikke villet spille sin fars sange. Men nu er han begyndt også at inddrage faderens viser i sit repertoire.

Jack Vreesvijk har altid levet med viserne - selvom det var garagerock, der blev spillet med vennerne i ungdommen. Udadtil sagde han, at han absolut ikke ville beskæftige sig med viser, men bag lukkede døre var de der alligevel.


Sangskriveren og visesangeren Jack Vreeswijk optræder først og fremmest med sine egne viser, men laver også en afdeling med sin far's sange, som han fremfører med varme og glæde. Og slægtskabet fornægter sig ikke - selvom Jack er helt sin egen.

Jack Vreeswijk har indspillet flere CD'er i eget navn, medvirket i adskillige TV-programmer og spillet sine sange såvel på de små spillesteder som på festivaler. Jack formår at løfte arven efter sin far. Alene hans stemme, hans Love Tolin ( guitar-makker ) - Hans fremtoning med tyngde. Kan du lide Cornelis Vreeswijk og hans viser, så er det Jack, der er tættest på hengivenhed, og der er mange om buddet. Men hér er Jack.
Lean back and enjoy.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jack Vreeswijk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jack Vreeswijk

For booking af Jack Vreeswijk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jack Vreeswijk
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: