Anita Lerche

Bollywood - show

Punjabi Bhangra hører man stort set altid i Bollywood film, fordi den er så livsbekræftende og fuld af energi. Det er en yderst populær musik stilart, som også har vundet indpas i den vestlige verden.

Anita Lerche, akkompagneret af Dhol United, vil både opføre sange fra "Heer from Denmark" og hendes kommende album. Anita danser altid når hun synger Punjabi sange - og leder trygt publikum ind i musikken med sin stærke udstråling og små anekdoter fra sit eventyr i Indien. Dhol United vil også optræde i en separat afdeling, hvor de giver den gas! Copenasian Dance krydrer forestillingen med deres autentiske og farverige performance akkompagneret af Manmeet fra Dhol United. Man vil også kunne opleve alle kunsterne i nogle fælles numre.

ANITA LERCHE

Solo albummet Heer from Denmark, hvor Anita som den første pige fra vesten synger på punjabi indisk, udkom i efteråret 2006 i Indien på pladeselskabet Goyal Music. Det var en trekkingrejse i Himalaya bjergene, der førte til en pladekontrakt med den livsbekræftende og farverige Punjabi Bhangra, som man ofte hører i Bollywood film. CD'en medførte et musikalsk gennembrud i Indien med efterfølgende turnéer i Indien, England, Tyskland, Norge og USA.

Anita Lerche modtog Punjabi Music Awards 2007 af den indiske musikkanal MH1 for Best NRI (non resident Indian) Female Debut & Sita Mata Award af New Dharmik Utsav Sabha (Jalandhar, Punjab) for at synge Hindi Bhajans. Har modtaget stor anerkendelse fra Punjabi University, Patiala, for hendes indsats indenfor Punjabi sprog og kultur.

I Danmark har Anita bl.a. optrådt ved Mango Festivallen på Rådhuspladsen, Den Internationale Dag på Peblinge Dosseringen, Bollywood Event i Fælledparken, Salon K på Teater Kaleidoskop, Bakken ved den Pakistanske Nationaldag, Radiohuset ved åbningskoncerten af Sangens År 2008 og i Cirkusrevyen 2008 hvor hun skrev tekst og indsang Bollywood sangen.

På nuværende tidspunkt er Anita i gang med at lave et opfølgningsalbum med producere fra Birmingham, som udkommer sidst på året.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anita Lerche er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anita Lerche

For booking af Anita Lerche ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anita Lerche
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: