Live Deluxe

Kopiband

LiveDeluxe er blandt sværvægterne indenfor dansk kopimusik. LiveDeluxe tilbyder et fedt, anderledes og moderne repertoire med de nyeste numre fra hitlisterne samt de bedste 90' er hits i opdaterede versioner.

LiveDeluxe spænder med andre ord fra Michael Jackson, Depeche Mode, Medina, Coldplay, U2, Lady Gaga, Nephew til Kings of leon og mange flere.

Et fantastisk hold med stor spilleerfaring fra den danske musikscene er samlet omkring den karismatiske sanger Martin Hosbond, som med sikker hånd styrer publikum igennem en liveforestilling ud over det sædvanlige. Med en kreativ hånd har bandet været i pladesamlingen og sammensat et repertoire spækfyldt med pop-rock hits fra de seneste årtier krydret med nostalgiske genhør af de store klassikere.

LiveDeluxe leveres med personlighed og efterlader et professionelt fingeraftryk på trommehinden. Konceptet i LiveDeluxe er enkelt: store rock/pop hits, der vælter ud over scenekanten med en energi og spilleglæde, som henleder publikum i en sand festeufori.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Live Deluxe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Live Deluxe

For booking af Live Deluxe ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Live Deluxe
Lyt til Live Deluxe

Get the Flash Player to see this player.

Live Deluxe medley 2012
Se video med Live Deluxe

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: