Jes Holtsø

Kendt fra Olsen-banden og Talent 09

Jes Holtsø er bedst kendt som Børge i 'Olsen-banden'-filmene. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repetoire af blues, rock og soul.

Til daglig arbejder han i Skuespilhuset som scenetekniker og ellers jammer han ofte på Mojo Blues Bar og har i det hele tiden været i musikmiljøet i mange år. Her har han også mødt pianisten Morten Wittrock, som spiller til Jes' sange og mundharpe-stykker til Talent 09's live shows. Jes kalder denne duo for Batman og Robin, hvor Jes selv er Batman.

Musikken er en uundværlig hobby og en slags terapi for Jes, som tidligere har været stofmisbruger. Jes interesserede sig allerede som ung for musikken og er nu klar til at vise sit talent for hele Danmark. Hans idoler er Bob Dylan og James Taylor, og han har endda mødt Taylor.

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er han godt hjulpet på vej af den erfarne pianist Morten Wittrock, som med en unik kreativitet ved tangenterne forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.

Sammen står de for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet som leder tankerne hen på den bedste gospelspirit, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det er en duo der skal opleves - og det musik du kan mærke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jes Holtsø er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jes Holtsø

For booking af Jes Holtsø ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jes Holtsø og pianisten Morten Wittrock
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: