Cirkus Bella Donna

Cirkusshow - klovneri - bugtaling - cowboynumre

I vinteråret laver Cirkus Bella Donna gerne forskellige udgaver af deres cirkus-forestilling i indkøbscentre rundt om i landet.

Cirkus Bella Donna sørger altid for, at publikum får en dejlig hyggelig oplevelse. - En oplevelse som er med til at give storcentret det ry, at det er et rart sted at handle. "De gør noget for børnene".

Cirkus Bella Donna laver en meget smuk cirkus-scenografi med et blå-og hvid stribet minicirkustelt, (En parasol med sidesejl). Vi laver en lille manege og kan også tilbyde små smarte tilskuerbænke.

Før og imellem forestillingerne rider Karsten Klovn rundt på sin hest (som er monteret på en ethjulet cykel) og laver reklame. Så bliver der trukket på de brede smilebånd rundt om i hele centret - På den måde får flere butikker glæde af aktiviteterne. Det nyeste påhit er en 'helikopter' monteret på ryggen - også til ethjuls-cykling, eller til at gå med, eventuelt med et lille barn på armen.. Det største hit er, når grisen bliver kørt en tur rundt med Karsten Klovn som privatchauffør.

Cirkus Bella Donnas forestillinger består af klovneri, bugtaling, cowboynumre og en lille dresseret minigris. Den gris vi har med nu, Svineline, er mest kendt for at have lært at spille computerspil.
Karsten Klovns største force er en eminent evne til at inddrage børnene i forestillingerne.

Vi kan lave flere forestillinger i løbet af nogle timer og i praksis er der tale om et non-stop show, fordi Svineline også er en attraktion imellem forestillingerne, og børnene er helt vilde med at prøve grisens computerspil - et spil hvor det går helt galt for slagteren!

Karsten Klovn laver også gerne ballonfigurer imellem forestillingerne - eller cirkuslegestue, hvor børnene kan gå på line, prøve diverse jonglering og ethjulede cykler. Det hedder cirkusworkshop på nudansk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Bella Donna er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Bella Donna

For booking af Cirkus Bella Donna ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Cirkus Bella Donna
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: