Anders Bircow og Simon Steenholm

Foredragsholdere og Teamplayers

Ønsker I vilje til mere arbejdsglæde, trivsel, forandringsvillighed og godt samarbejde med fokus på ros og anerkendende kommunikation, positive tanker og selvansvar? Så læs videre...

"Hellere dø af grin end af stress" er overskriften på
Anders Bircow og Simon Steenholm spændende fordrag.

Anders Bircow og Simon Steenholm leverer sammen et seriøst og professionelt foredrag. De vil undervejs i foredraget fortælle om de de værktøjer I skal bruge for at skabe den vilje til en arbejdsplads hvor alle går glade hjem fra jobbet og samtidig glæder sig til næste dag.

En ting er helt sikkert: det bliver absolut ikke kedeligt.

Om Simon & Anders

De har fundet smmen, så I kan få endnu mere inspiration til hvordan det også kan gøres. Hver især har de nye og meget skæve vinkler på hvordan tingene kan formes og udleveres.

Anders Bircow
Erfaring som menneske og skuespiller. Har arbejdet sammen med "de to andre" (Linie 3). "Anders står for 70% af Linie 3's ideer" (Citat: Preben Kristensen).

Anders Bircow har gennem de seneste år arbejdet med teambuilding og coaching af iværksættere.

Simon Steenholm
Har rejst som globetrotter, iværksætter og professionel coach.

Simon er en person med masser af anderledes personlige erfaringer og oplevelser. Han har boet over 15 år i udlandet. Bl.a. Thailand, Singapore, Kuala Lumpur og Borneo.

Han er en utraditionel person med meget smittende humør og positive holdninger. Han sætter en ære i at forandre og forbedre sig som menneske. Samt motivere inspirere andre.

Via sit livlange fokus på alt det gode i livet, og som den iværksætter han er, lyser og evner han at få det bedste frem i sig selv og andre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Bircow og Simon Steenholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Bircow og Simon Steenholm

For booking af Anders Bircow og Simon Steenholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anders Bircow og Simon Steenholm
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: