Jette Torp

- Uberørt af byens travlhed
Koncert med Jette Torp Trio.
Jette Torp er kendt som en af landets bedste og mest alsidige rytmiske sangerinder.

Jette Torp er kendt som en af landets bedste og mest alsidige rytmiske sangerinder. Hun har bevæget sig fra en position, som prominent entertainer og sanger i showbusiness, til i dag at fremstå som en moderne, autentisk og original sanger og sangskriver. Jette Torp har de sidste fem år arbejdet med og udviklet sine kirkekoncerter, så de harmonerer med kirkens eget indhold og rammer.

Med udgangspunkt i salmebogens nye såvel som gamle salmer samt hendes egne sange byder Jette Torp sammen med sine to musikere på en smuk, vedkommende og livfuld koncert.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jette Torp er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jette Torp

For booking af Jette Torp ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Jette Torp

Jette Torp

DANMARKS MEST ALSIDIGE SANGERINDE

Hun høstede top anmeldelser for sin rolle som Judy Garland i foråret 2011 og senest er hun braget ind på hitlisten med sit nye Carpenters album - Close to you.

Hun har henrykket publikum med sine shows og koncerter i mere end 20 år. Hun har indspillet og udgivet 8 albums og medvirket i et
utal af tv udsendelser. Paletten har mange farver og Jette Torp kan derfor også engageres i flere forskellige konstellationer afhængig af det enkelte arrangement.

- i et forrygende Show med sin mand, pianisten og komikeren Klaus Wunderhits. Velegnet til firmafester, garant og aktionærmøder, receptioner, fødselsdage mm.
- i intens koncert med sin trio hvor man kommer tæt på musikken og sangerinden. Velegnet til mindre spillesteder og foreninger
- i smuk og afstemt kirkekoncert med pianist eller trio
- i fin og charmerende julekoncert med pianist eller trio

Læs meget mere om Jette Torp her


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jette Torp
Referencer
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: