Alouise

Solist

Som en klar stjerne på nattehimlen spreder Alouise stemning med hendes iørefaldende sange. Her er popsange med noget på hjertet og en sangerinde med holdninger, meninger og mod i sine danske tekster.

Hun fremfører sine sange på en fin og behagelig måde, som tiltaler både popelskere med hang til en vis grad af dybde - og dem, der blot hører musikken på overfladen.

Alouise leverer en optræden som både byder op til dans og giver tid til at lytte og reflektere. Hendes naturlighed og altid smittende humør, samt hendes evne til musikalsk at gribe ud til publikum efterlader en følelse af glæde og eftertænksomhed længe efter lyset er slukket.

Som elleveårig skrev Alouise en jingle til den elskede danske Jolly Cola - og vandt en åben sportsvogn. Som 20-årig blev hun indehaver af eget lydstudie og med album nr. 3 på gaden fik hun fart på. Hun har givet masser af interviews og optrådt live på både TV og i radioen. Hendes musik spilles flittigt på både landsdækkende radiokanaler og lokalradioer rundt i landet.

Alouise kan bookes som duo eller med band.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alouise er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Alouise

For booking af Alouise ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Alouise
Lyt til Alouise

Get the Flash Player to see this player.

Richards nye hjem
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: