Stridband

Børneunderholdning

Stridband er et orkester som spiller kvalitetsmusik for børn i alle aldre. Der er noget for enhver smag. Orkesteret blander Jakob Martin Strids sjove og anderledes rim og remser med forskellige stilarter.

Der er stille numre med flyvende katte, stenaldermænd og drengen, der har sin egen undervandsbåd. Der er vilde numre med monster og pirater. Der er skøre numre med stygge møgdyr og en dreng der står på ski i snot. Der er gang-i-den numre med Grønthandler Grøn, der skyder ostehuller, Mørkeland - landet hvor folk ser i mørke, men er blinde i dagens lys, Drengen, hvis højeste ønske er en gul gravko - og meget andet.

Strid band er stiftet af Kenneth Østervig Albertsen og Lasse Martin Lorentzen, som skabte idéen om at lave anderledes musik for børn, der byggede på Jakob Martin Strids fantasifulde og skøre tekster og figurer.

Stridband garanterer for en anderledes og spændende oplevelse med musikken i centrum samt en masse sjove historier.


Bandet består af:
Lasse Lorentzen som synger, råber og fortæller sig gennem de sjoveste og mærkeligste historier, der alle bygger på en rig fantasiverden.

Kenneth Østervig Albertsen der spiller guitar, klaver og synger.
Samt: Kasper, der spiller guitar og synger kor og Jakob, der spiller trommer og synger kor.

Koncerten varer fra 45 - 60 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stridband er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stridband

For booking af Stridband ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Stridband
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: