L.A. Prostitutes

Rockband

L.A. Prostitutes er et nyt rock band spiller kompromisløs og høje energi-rock med et stærkt fokus på moderne cool grooves og iørefaldende melodier.

Musikken er høj-energisk rock med fokus på moderne lyd inspireret af 80'ernes og 90'ernes store rock ikoner.

Gruppens kommende EP "Get drunk or try dying", er blevet godt modtaget blandt musikelskere i USA og når de

L.A. Prostitutes blev grundlagt i 2007 i Århus, Danmark. Bandet har øje for, og en fascination af hård rock og punk rock musik fra 80'erne og 90'erne. Bandets medlemmer har lyst til Rock * N * Roll kører i deres blod, og de har en stærk tro på den musik, de producerer og spiller.

L.A. Prostitutes elsker at spille live, og foretrækker at spille så højt som muligt. Hver gang bandet indtager scenen, leverer de en høj-energi-show i sådan en charmerende og overbevisende måde, at publikum just luv .. em!

Lige nu er LA Prostituerede er ved at forberede sig til 2010, hvor bandet vil får travlt med at lave nye studie optagelser, prøver og live shows i USA, Europa og Skandinavien.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på L.A. Prostitutes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på L.A. Prostitutes

For booking af L.A. Prostitutes ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

L.A. Prostitutes

 L.A. Prostitutes
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: