Keld Heick & Time Machine

Time Machine turne 2010

Time Machine" er en musikalsk rejse tilbage til 50'erne og 60'ernes forholdsvis ukendte hits af Ricky Nelson, Bobby Darin,Cliff & Shadows, Buddy Holly m.fl. På "Time Machine" er der ikke blevet gjort forsøg på at modernisere eller friske op, tværtimod har det været målet at ramme en lyd, der ligger så tæt op ad originalen, at man næsten ikke kan høre forskel.

"Samarbejdet omkring "Time Machine" er en forlængelse af Keld..s medvirken på hyldest-albummet "

The Lady with the Crying Eyes - A Tribute to Joe Meek" fra 2007, der også var produceret af Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall m.fl.), hvor Keld viste en sjælden og unik side af sig selv som sanger.

Holdet består af :
Keld Heick : vokal
Johnny Stage : guitar, vokal & kapelmester (Martin Hall,Sort Sol)
Søren Koch : akk.guitar & vokal (Tim Christensen,Peter Belli,Michael Falch)
Andy Bennett : kontra & el.bas & vokal (DR´s Symfoniorkester)
Kenni Andy : trommer, vokal (Baal,Robbie Williams Jam)
Dan Hemmer : piano & orgel (Hanne Boel,Master Fatman)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Keld Heick & Time Machine er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Keld Heick & Time Machine

For booking af Keld Heick & Time Machine ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Keld Heick & Time Machine

Keld Heick

Keld Heick

TIME MACHINE TURNE 2010

Første og længe ventede solo-album fra Keld Heick.
Release 24. februar 2010.
"Time Machine" er en musikalsk rejse tilbage til 50'erne og 60'ernes forholdsvis ukendte hits af Ricky Nelson, Bobby Darin, Cliff & Shadows, Buddy Holly m.fl.

På "Time Machine" er der ikke blevet gjort forsøg på at modernisere eller friske op, tværtimod har det været målet at ramme en lyd, der ligger så tæt op ad originalen, at man næsten ikke kan høre forskel.

Samarbejdet omkring "Time Machine" er en forlængelse af Keld´s medvirken på hyldest-albummet "The Lady with the Crying Eyes- A Tribute to Joe Meek" fra 2007, der også var produceret af Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall m.fl.), hvor Keld viste en sjælden og unik side af sig selv som sanger.

I efteråret 2010 rykker Keld Heick ud på livescenerne landet over, hvor han vil præsentere sangene fra TIME MACHINE. Han vil være bakket op af en flok garvede musikere fra bl.a. Hanne Boel, Baal og Tim Christensen og da Keld har et meget personligt forhold til sangene, vil der sandsynligvis også falde en anekdote eller 2 af, fra dengang rocken blev født....Med andre ord : Keld Heick som du aldrig har hørt ham før og i sit livs form !!!


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Keld Heick & Time Machine

 Keld Heick
Lyt til Keld Heick & Time Machine

Get the Flash Player to see this player.

Nervous breakdown
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: