Lise Petersen

Kirkekoncert

Lise Petersen synger Lina Sandell
Bred dine nådesvinger

Lise Petersen udgav i 2006 sin succesfulde debut-cd "Bred dine nådevinger" med sange af den svenske 1800-tals salmedigter Lina Sandell. Folkekære sange som "Kun én dag, et øjeblik ad gangen", "Ingen er så tryg i fare", "Bred dine nådesvinger" og "Jeg kan ikke tælle dem alle" har siden gjort Lise Petersens kirkekoncerter til velbesøgte og populære hos folk i alle aldre.

Den unge århusianske sangerinde formår til fulde at formidle den ægthed, ynde og lethed, som Lina Sandells salmelyrik besidder. Debut-albummet er da også solgt i over 3000 eksemplarer, og emmer af den samme ukomplicerede musiceren, som præger Lise Petersens kirkekoncerter.

"Vi havde et par dage efter Allehelgen besøg af Lise Petersen og hendes dejlige band, og de spillede en forrygende koncert, som passede perfekt til kirkerummet og til tilhørerne fra 7 - 77 år - en ægte kirkekoncert for alle aldre." Peter Kiel Nielsen, sogne- og flyverpræst, Sommersted

"Lise og bandet holdt en fabelagtig koncert i Kristkirken i Kolding. De konkurrerede til fulde med det gode vejr udenfor. Vi var tryllebundet hele vejen igennem. Tak for et godt vidnesbyrd og en stor musikalsk oplevelse." Michael Lerche Nygaard‏, Kristkirken, Kolding

I 2010 udgav Lise Petersen sin anden cd "Påskemorgen slukker sorgen", med 13 nyfortolkninger af centrale påskesalmer som "Hil dig, frelser og forsoner" og "Påskeblomst, hvad vil du her". Foruden egne cd-udgivelser er Lise Petersen kendt som korsanger og solist i Gospelkoret Mosaik, og havde i 2006 en hovederolle i korets turné med Martin Alfsens passion "Syv døgn i Jerusalem". I 2005 sang Lise Petersen i TV2s "Scenen er din", og har endvidere optrådt som korsanger for James Sampson.

Lise Petersens tre akkompagnatører er en vigtig del af koncerten. Lasse Kobbersmed, tangenter, Jacob Worm, guitarer, og Jesper Smalbro, kontrabas, er rutinerede professionelle musikere med stor erfaring i at skabe velklingende lydbilleder i kirkerummets særlige akustik. Gennem mange års arbejde med rytmisk kirkemusik har de tre musikere specialiseret sig i at spille sammen med kirkerummet, og kontrollere lydbilledet, så det lyriske og det ekspressive giver plads for hinanden. De er desuden del af grupper som Himmelblå, Gospelkoret Mosaik, Ole Jørgensen og Gospel D'light, The Dawn og har optrådt med artister som Etta Cameron, James Sampson, Lene Nørrelykke, Mohammed Ali, Trine Jepsen, Lene Siel, Helge Norbakken, Michael Blake m.fl.

Påskekoncert
Påskemorgen slukker sorgen

Påskekoncerten med Lise Petersen er en enestående indføring i påskens drama. Gennem personlige fortolkninger af centrale påskesalmer fra Den Danske Salmebog formidler Lise Petersen påskens budskab med hjertevarme. Salmerne sættes i perspektiv af læsninger fra evangeliernes påskeberetninger, så lytteren tages med på den stemningsfulde rejse fra Palmesøndag til Påskemorgen.

Lise Petersen udgav påsken 2010 cd'en "Påskemorgen slukker sorgen", og spillede i den forbindelse roste og velbesøgte koncerter på en længere release-turné over hele landet. Cd-udgivelsens fremragende nyfortolkning af påskesalmerne har desuden gjort Lise Petersen og hendes musikere populære som indslag ved musikgudstjenester i forbindelse med påsken.

"Lises varme og indlevende stemme kombineret med musikernes fremragende sammenspil og arrangementer gav en autentisk, rolig, spændende og samtidig ydmyg fortolkning af historien om Jesu sidste dage og opstandelse. Som organist er jeg vant til gentagelse - en hel del endda! Men at få gentaget salmetekster og -melodier som Lise og musikerne præsenterede dem, var helt fantastisk fordi de er utrolig dygtige på hver deres instrument. Hverken Lise eller musikerne stjal billledet, men løftede blot indholdet op i en anden vinkel, end den vi som organist og præster har mulighed for at dele med kirkegængerne." Line Skydstofte Nikolajsen, Organist i Grønnevang Kirke.

I 2007 udgav Lise Petersen sit debutalbum "Bred dine nådesvinger", som er solgt i over 3000 eksemplarer. Cd'en rummer sange af Lina Sandell, som indtil udgivelsen af "Påskemorgen slukker sorgen" har været det centrale element i Lise Petersens populære kirkekoncerter. Foruden egne cd-udgivelser er Lise Petersen kendt som korsanger og solist i Gospelkoret Mosaik, og havde i 2006 en hovederolle i korets turné med Martin Alfsens passion "Syv døgn i Jerusalem". I 2005 sang Lise Petersen i TV2s "Scenen er din", og har endvidere optrådt som korsanger for James Sampson.

Lise Petersens tre akkompagnatører er en vigtig del af koncerten. Lasse Kobbersmed, tangenter, Jacob Worm, guitarer, og Jesper Smalbro, kontrabas, er rutinerede professionelle musikere med stor erfaring i at skabe velklingende lydbilleder i kirkerummets særlige akustik. Gennem mange års arbejde med rytmisk kirkemusik har de tre musikere specialiseret sig i at spille sammen med kirkerummet, og kontrollere lydbilledet, så det lyriske og det ekspressive giver plads for hinanden. De er desuden del af grupper som Himmelblå, Gospelkoret Mosaik, Ole Jørgensen og Gospel D'light, The Dawn og har optrådt med artister som Etta Cameron, James Sampson, Lene Nørrelykke, Mohammed Ali, Trine Jepsen, Lene Siel, Helge Norbakken, Michael Blake m.fl.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Petersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise Petersen

For booking af Lise Petersen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lise Petersen

 Lise Petersen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: