Lilly

Kirkoncert

Sjælfuld og anmelderost sangerinde og sangskriver.
Særlige koncerter med suveræne musikere.

"Lilly tryllebinder!"
Jyske Vestkysten (5 ud af 6 stjerner)

"Lilly med band er en intens og fyldig oplevelse, og hendes msik begår sig både ved den lille intime koncert og den større koncert, hvor man opfyldes og omsluttes af vellyd. Man føler sig tiltalt, udfordret og ramt af den lidenskab, der ligger bag både ord og stemme"
Simon Lægsgaard, forstander Brandbjerg Højskole

"En koncert med Lilly og hendes musikere er en strøm af noget vedkommende og livsnært. Det er musik for dem, der holder af jazz, men også gerne vil holde af livet."
Birgitte Møldrup, sognepræst Kollerup-Vindelev

"En bevægende og følelsesfuld koncert!"
Vanløse Kulturhus

Lillys musikalske univers er udtryksfuldt, personligt, poetisk og mangfoldigt. Hun har udgivet to anmelderroste albums - senest Love Is A Sound maj 2009, inspireret af oplevelsen af at blive mor, men også med sange om livets skyggesider - om længsler, mysterier og sorger. En koncert med Lilly vil i repertoire blive særligt tilrettelagt til den givne lejlighed. Årstider, højtider og begivenheder lokalt som globalt vil have indflydelse på repertoirevalg, som vil bestå af Lillys egne sange samt udvalgte sange, salmer og viser på både dansk og engelsk. Lilly vil meget gerne i dialog med arrangøren inden koncerten, for at hun netop kan samle det bedst mulige program.

Lilly optræder i hele landet, og kan bookes med suveræne musikere fra duo til kvintet: Jonas Berg (S) klaver/keys, Krister Jonsson (S) guitar, Michael Finding (DK) trommer/perc, Adam Pultz Melbye (DK) kontrabas.

Lilly holder koncert i hele landet.

1. LILLY / JONAS BERG DUO - Sjælfuld sang og klaver duo
En smuk, livsnær og vedkommende koncert. Særligt sammensat repertoire til lejligheden af Lillys egne anmelderrroste sange, et udvalg af danske og udenlandske sangskrivere/artister - samt salmer og viser. Årstider, højtider og begivenheder lokalt som globalt vil have indflydelse på repertoiret.

Jonas Berg (S) er en fremragende pianist og keyboardspiller, bl.a. kendt for at spille med artister som Elisabeth, Søs Fenger, Sebastian, Randi Laubek, Caroline Henderson. Han og Lilly har spillet sammen i mange år, og det høres på deres unikke sammenspil. Begge er konservatorieuddannede.
(45-90 min.; pris minimum: 5.000 kr. excl. transport)

2. LILLY TRIO / KVARTET / KVINTET
Håndplukket besætning og særligt sammensat repertoire til lejligheden af Lillys egne sange og et udvalg af danske og udenlandske sangskrivere/artister - samt salmer og viser. Kontakt Lilly for drøftelse af særlige ønsker, idéer, temaer m.m.
Lilly vil på baggrund af dialogen med arrangør/menighed håndplukke den besætning og musikere, der passer bedst til lejligheden.
(45-90 min.; pris minimum: 2500 kr. pr. musiker, excl. transport)

3. EN GANSKE SÆRLIG JULEKONCERT
- kærlige og særlige fortolkninger af nøje udvalgte sange, der kan sættes i relation til julen.

De fleste har julen kær, for nogle er julen svær og for andre igen er den måske sær - men alle forholder vi os til julen.
Lilly og et udvalg af sublime medmusikere fortolker og maler de særlige stemninger, der skal til for at beskrive Julen med mange flere farver end rød. Den røde farve vil dog uundgåeligt, som symbol på kærligheden, naturligt være den røde tråd i koncerten.

Repertoiret sammensættes af særlige sange fra Lillys egen hånd, andre kunstneres sange, jazzstandards, viser og salmer.

Lilly tager meget gerne imod evt. ønsker og idéer til sange fra de enkelte arrangører/menigheder, for at gøre den enkelte koncert til noget ganske særligt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lilly er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lilly

For booking af Lilly ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Lilly
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: