E-Street Jam

Bruce Springsteen kopiband

Hos E-Street Jam bliver musikken pumpet ind i publikums blodårer, og hvad enten der leveres hårdt rockede slagere som "Born in the USA", "Dancing in the dark" og "Glory days", eller det er de mere melodiske sange som "The river" og "Tougher than the rest", hersker der aldrig nogen tvivl om hvad filosofien er: At levere energisk livemusik som rammer selv de bagerste blandt publikum!!!!

Har du nogensinde oplevet en liveoptræden med Bruce Springsteen and the E Street Band, så ved du at der sættes stor fokus på dynamik, energi og ikke mindst evnen til at komme ud over scenekanten.

Det er samme filosofi som E-Street Jam går ud fra. Og det er samme energi og dynamik som syder når E-Street Jam går på scenen og præsenterer en lang række af Bruce Springsteens største hits igennem tiderne.

E-Street Jam består af 7 dygtige musikere der hver især forstår at sætte sit præg på musikken og energien. Og vigtigst af alt, har alle evnen til at fylde rigtigt meget, samtidig med at samspillet er sat i fokus. På den måde opnår bandet i høj grad den nødvendige power og udstråling. Bandet er meget inspireret af forskellige live-oplevelser med Bruce Springsteen, hvilket gør helhedsindtrykket utrolig realistisk i forhold til målet: "at være Danmarks første realistiske og ambitiøse bud på et Bruce Springsteen Jam Band".

"Protest-sange" !! Ja, måske. Men også kærlighed, venskaber og nostalgi bliver berørt når sangene formes. Fortryllende tekster og fortryllende musik. mere klart kan det ikke siges !!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på E-Street Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på E-Street Jam

For booking af E-Street Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 E-Street Jam
Lyt til E-Street Jam

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: