Die Herren kirkekoncert

U2 kirkekoncert og gudstjeneste

U2-Gudstjenste og kirkekoncert med Die Herren
Det irske rockband, U2´s musik har i snart 3 årtier betaget hele verden.
Hvad færre ved er, at U2´s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord.

Hvad færre ved er, at U2´s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord.

Lige fra bandets start i slutningen af 70erne har de været et religiøst inspireret orkester, og tre af medlemmerne står åbenlyst frem med deres tro.

Det er ingen hemmelighed at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud og mange af sangene direkte har referencer til biblen og dens ord.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2´s musik og spillet over 1500 koncerter.

Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter i Danmark.

Det hele startede i Herning Kirke, hvor Die Herreni i samarbejde med præst Jens Moesgaard Nielsen og kirken lavede den første U2-Gudstjeneste - altså en gudstjeneste bygget op omkring Biblens ord i forhold til U2´s tekster og så selvfølgelige U2´s sange.

Siden fulgte U2-gudstjenster i Dragør kirke med Jens Bach Pedersen, Strandmarkskirken i Hvidovre og Roskilde kirke med Per Vibskov samt senest i Viborg Domkirke igen med Jens Moesgaard Nielsen i forbindelse med Danske kirkedage.

Lige nu arbejder Die Herren på mere koncertprægede arrangementer I Husby kirke på Fyn samt i Gunderup Kirke, Nordjylland.

kirkekoncerter lige fra de helt små landsbykirker med en enkel scene og lyssætning til de allerstørste domkirker med avanceret og storslået lyd- og lysproduktioner.

Det er altså op til forhold, ambition og økonomi, hvordan kirken ønsker at indrette sin koncert eller gudstjeneste.

Kirkerummet er generelt et lidt sværere sted at spille rockmusik i, men Die Herren gør en dyd ud af, at lyden indrettes til lokalet, og at der spilles så lavt, at lyden ikke ødelægger oplevelsen for deltageren.

Die Herren tilbyder hermed sin musikalske ekspertise til præster, kirker, menighedsråd og andre arrangører der ønsker en kirkekoncert med U2´s musik eller en U2-gudstjeneste.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Die Herren kirkekoncert er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Die Herren kirkekoncert

For booking af Die Herren kirkekoncert ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Die Herren
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: