Die Herren

U2 kopiband

Er du til U2´s musik?
Er du til en rockkoncert med: intensitet, nerve, nærvær og humor?
Er du til et super sammenspillet og råsvingende orkester der har spillet sammen siden 1991?
Så er du til Die Herren!

Er du ikke helt til U2 - men bare til en fed koncert og fed aften, så er Die Herren måske også svaret.

Bemærkninger som: "Jeg kan ikke li´ U2 - men jeg kan fandeme godt li´ Die Herren" eller "Det er den bedste U2-koncert jeg har været til" giver et klart indtryk af det, Die Herren kan med musikken og med et publikum.

Die Herren er kendt af de fleste for deres imponerende versioner af U2´s musik. Die Herren har spillet sammen siden 1991, og har i dag nærmest kultstatus i Danmark, som et af de mest troværdige og rå plagiat-bands i landet.

Die Herren leverer varen hver gang, og publikum kommer gladelig gang på gang for at opleve orkestret, hvad enten det er på en lille café eller på et stort spillested.

De har virkelig forstået at gengive nerven i U2´s sange så selv de mest U2-hadske personer må overgive sig.


Det er ikke tilfældigt, at de samler fulde huse over alt i landet, hvor de spiller, og det er ikke tilfældigt, at publikum kommer igen og igen. Det er et resultat af, at publikum får en stor musikalsk oplevelse hver gang.

Die Herren er Lord Nilsson på trommer og Topp på bas, som leverer den rytmiske bund, der svinger helt ud over det sædvanlige.

Haeggen på guitar kan alt det der skal til, for at få U2´s musik til at lyde som det skal, samt Mono i forgrunden, som er mere end en værdig repræsentant for Bono.

Die Herren har nerve og intensitet, og har på utrolig vis, formået at skabe sig et navn på sin helt egen stil, eller som en fan en gang udtalte: "Die Herren er slet ikke som et kopiorkester".

Alle som er til en ægte live rock-oplevelse bør opleve Die Herren, og tager man ikke dette for gode varer, så skal man bare spørge til en af de mange, mange tusinde som gennem de sidste 10 år har været til koncert med Die Herren.

Die Herren er slet ikke som et kopi band, men det oplever man kun, hvis man prøver en Die Herren koncert een gang, for så kommer man igen og igen og igen og igen...

Die Herren kan ikke præstere et mega lys- og sceneshow som originalerne. Men de kan give U2´s musik en nærhed og intimitet, som U2 ikke selv kan mere. Musikken er fremragende.
Kom ind under huden på den sammen med Die Herren.

Die Herren har over 1500 koncerter med i bagagen.
Har spillet for pensionister på Amager. Soldater i Kosovo.
For over 10.000 mennesker på Skanderborg festival og for 16 mennesker på en terrasse i Ikast.
For skoleelever, bryllupsgæster, medarbejdere og Tivoligængere.
For Novo, Siemens, Bestseller og Accenture.
I Tyskland, Norge, Island, Letland og Kirgisistan.

Alle steder med samme resultat:
Publikum der går hjem med et smil på læberne, en ægte koncertoplevelse rigere og U2-sange på hjernen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Die Herren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Die Herren

For booking af Die Herren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Die Herren

Die Herren

BLIVER 20 ÅR

I den anledning udgives en bog om bandet: "Die Herren - A Life at the U2" - Fotograferet og redigeret af Søren Zeuth

1 . marts 2011 er det 20 år siden Die Herren øvede for første gang i en øvecontainer på Nørrebro.

Siden hen er det blevet til mere end 1500 koncerter med U2´ smu sik i baggagen. I den forbindelse udgiver Die Herren sammen med deres fotograf Søren Zeuthen billed- og historiebog om Die Herrens første 20 år.

Die Herren - A Life at the U2
A Life at the U2 indeholder selvfølgelig de allerbedste af de mange fantastiske billeder Søren har taget gennem årene. Men også Die Herren - historier fra mange af de skønne folk, der har omgivet bandet gennem 20 år, vil være at finde i bogen.

"A Life at the U2 " er et herligt minde om et projekt, som egentlig skulle have været en plet på lagenet, men som endte med både at få "Coverbryllup" , "Ret til sex" og som nu og så er forbi de værste teenage - år. Hvem ved hvor det ender?

Læs mere om Die Herren

Die Herren

Die Herren starter nu med at booke deres 20. sæson - 2011.
Årets mantra: "Livet er for kort til dårlige koncerter".


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Die Herren - U2 kopiband
Lyt til Die Herren

Get the Flash Player to see this player.

Pride (In the Name of Love)
Se video med Die Herren

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: