Den Store Tryllekunstner & hans kanin

Andersledes børnetrylleri show

En anderledes trylleforestilling med handling og aktivt samspil med publikum! Der bydes velkommen til et børne- eller familiepublikum.

Når "Den Store Tryllekunstner & Hans Kanin" kommer på besøg, bliver det først og fremmest for at underholde børn og barnlige sjæle, men de voksne må gerne kigge med .... hvis de vel at mærke kan opføre sig ordentligt!

I forestillingen drilles den stakkels tryllekunstner af en drilagtig tryllekanin og børnene jubler af begejstring, når kaninen gang på gang laver sjov med "Den Store Tryllekunstner". På trods af drillerierne lykkes det for tryllekunstneren at præsentere alt det snyd og bedrag der hører til ægte magi. Og det på en måde, så både kaninen, børnene og deres forældre må erkende, at det hele ikke er så lige til. I forestillingen medvirker børn fra publikum aktivt på scenen, så tryllekunstneren behøver ikke at føle sig alene med den drilske kanin. Og alle de heldige assistenter får naturligvis en lille souvenir med hjem. Tryllekunstneren kan nemlig også lave ballondyr ....

Forestillingen med "Den Store Tryllekunstner & Hans Kanin" er blevet præmieret som én af Skandinaviens bedste indenfor børnetrylleri. Det skete ved en konkurrence blandt tryllekunstnere fra hele Norden, med børn som publikum og en komité bestående af pædagoger og tryllekunstnere som dommere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin

For booking af Den Store Tryllekunstner & hans kanin ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Den Store Tryllekunstner & hans kanin
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: