Charmørduoen

charmørduoen leverer et violinshow i komisk og musikalsk særklasse.

Stefan Baadsager og Bjarke Falgren er begge konservatorie-udannede og top professionelle musikere og undervisere.

De to underfundige herrer i pingvinjakker dukker pludselig op, spiller serenader, bruger violinen som både banjo, guitar og trommesæt, synger som italienske tenorer og enestående kombination af ekvilibrisme og sofistikeret humor er grundlagt.

Charmørduoen giver festen en indspøjning af charme som taget ud af et stævnemøde mellem Lady & vagabonden. Charmørerne mestrer alle de kendte kærlighedssange fra Tango Jalousi til Disco Tango A La Carte og de rammer plet, hvad enten man er til perfektioneret violinspil eller crasy-komik når den er bedst.

Charmørduoen dribler runddt mellem bordene og sender smægtende øjne til de kvindelige gæster og giver herrerne lidt at mande sig op til:

"En herlig sommeraften fik jeg alle tiders dejlige livsglade oplevelse, da der under en traditionel - og lidt kedsommelig firmaskovtur på Bakken - skete et under. INd kom to dejlige unge, smukke pg charmerende mænd med et utroligt musikalsk talent.

Violintonerne fra unge smarte mænd er overraskende og sangen med. De var aftens højdepunkt og havde jeg råd, skulle de to ungersvende komme hjem og spille hos mig hver Lørdag, så ville jeg aldrig være i dårlig humør i mit liv".

Karen Thisted

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charmørduoen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charmørduoen

For booking af Charmørduoen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Charmørduoen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: