Andreas Magic

-TRYLLERI, STAND-UP OG GØGL NÅR DET ER BEDST-

Når Andreas Magic går på scenen, kan der forventes en oplevelse fuld af magi. Der kan opleves et kæmpe party i dine lattermuskler under hans show.
Andreas Magic går ind for at trylleri skal være noget der hører hjemme i alle forsamlinger. Derfor har han 4 forskellige shows, der kan vælges i mellem.

Andreas Magic går ind for at trylleri skal være noget der hører hjemme i alle forsamlinger. Derfor har han 4 forskellige shows, der kan vælges i mellem.

BØRNE- & FAMILLIESHOWET
Dette show er altid en kæmpe succes, til arrangementer hvor der er en masse børn, der forventer et show fyldt med en masse gode grin, og fantastisk trylleri. For at få børnene så meget med i showet som muligt, får nogen af dem endda lov til at hjælpe til med at trylle, og bliver belønnet med et flot ballondyr, som et fedt minde fra showet.
(der er også mulighed for at der bliver lavet ballondyr, til alle børnene som er til stede, lige efter showet.)

STAND-UP / VOKSEN SHOWET
Dette show er resultatet af når man tager, alt det bedste fra trylleverdenen, og blander godt og grundigt sammen med det bedste fra stand-up scenen. Dette show er tilpasset til forsamlinger, hvor der er flest voksne, og det kan tillades at lave lidt grovere jokes, over alverdens ting. Dette show græver ikke det helt store, bare en lille plads hvor alle kan se en fra, og selvfølgelig helst forfra. Perfekt til firmafesten, fødselsdagen, julefrokosten eller lignende.

CLOSE-UP / WALK-ARUOND SHOWET
dette show passer perfekt ind til arrangementer, hvor der ikke er mulighed for at underholde alle på en gang. For i dette show går Andreas Magic, fra bord til bord og optræder for mindre grupper af gangen. folk plejer at være enormt positive omkring dette show, da det mange gange virker meget stærkere, når magien sker lige under næsen på en, i stedet for oppe på en stor scene.

GØGLER SHOWET
Andreas Magic er en af de eneste tryllekunstnere i Danmark, som også specialisere sig i de fleste former inden for cirkus. Derfor kan han som noget helt specielt inden for dansk underholdning, tilbyde et trylle- & gøgler show i verdens klasse. Hvor en masse magi bliver blandet sammen med klassiske gøgler tricks. Det der er den store fordel ved lige dette show, er at det kan tilpasses alle former for arrangementer. Så det er fuldstændigt lige meget hvor mange der skal se det, eller hvad gennemsnits alderen er i forsamlingen. Så det show passer altså lige så godt til den 38 års fødselsdag med 10 deltagere, som til den helt store sommerfest i fritids-institutionen men flere hundrede publikummer.
(Til større arrangementer kan der også blive optrådt med en næsten 2 meter høj ethjulet-cykel, og hele showet kan sluttes af med flot ild-jongelering med 3 brændende fakler)

OBS. SKRIV VENLIGST HVILKET ET AF SHOWSÉNE DU ØNSKER I KOMMENTAR-FELTET

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Andreas Magic er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Andreas Magic

For booking af Andreas Magic ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Andreas Magic
Se video med Andreas Magic

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: