Whiplazh

Metallica Cover band

Det mest bookede Metallica Cover band i Danmark

Whiplazh blev oprindeligt grundlagt i 2005, og selve navnet var Nicolais idé. Siden 2005 er der dog sket en del, hvor bl.a. samtlige medlemmer undtaget Nicolai er blevet skiftet ud.

Dette blev gjort primært for at finde det rigtige set-up, der skulle være en blanding af knalddygtige musikere og inkarnerede fans af Metallica. Dette har bl.a. bevirket at aldersforskellen i bandet er ret stor hvor Thomas på trommer topper listen med 42 år, og Simon på Bas rangere lavest med 23 år. Uanset aldersforskellen så har alle det til fælles at de har en stor forkærlighed for netop Metallica. Både Thomas og Nicolai har fulgt Metallica tæt siden de startede tilbage i 80'erne. Whiplazh forsøger at ligge sig så tæt på originalerne som overhovedet muligt. Både hvad angår stil, lyd og rytmer. Der bliver ikke lavet om på noget i sangene, og Whiplazh er endog kendt for at ramme 80'er stilen som Metallica jo blev kendt på.

Siden 2005 er der spillet over 40 koncerter rundt om i landet på alle de fede spillesteder. Nogen af de bedste har været: The Rock i København Kulisselageret i Horsens Tavlen i Kolding Tribunen i Haderslev Vershuset i Næstved 2009 tegner også til at blive et forrygende år for drengene. Indtil videre er hele foråret fuldt booket.

Den store interesse for Metallica på verdensplan har også smittet af på Whiplazh. Whiplazh besætning tæller i dag følgende medlemmer:
Thomas Kruse - Trommer
Daniel Bruun - Vokal
Nicolai Rasmussen - Rytme guitar
Jacob Madsen - Lead guitar
Simon Jensen - Bas

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Whiplazh er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Whiplazh

For booking af Whiplazh ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Whiplazh
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: