Left & Right

Duoen Left & Right leverer musik og underholdning i topklasse til alle arrangementer såsom fødselsdage, firmafester, bryllupper, receptioner, julefrokoster ect. Ingen udfordringer er for store eller for små til Left & Right

Left & Right garanterer dig professionelt og velfungerende scene-, lys og lydopsætning.

Eksklusiv dinnermusik, der volumen- og stilmæssigt er tilpasset det pågældende arrangment.

Når der spilles op til dans, er der til gengæld dømt "Fart over feltet". Med et repertoire der strækker sig fra de gode gamle 60'ere og frem til nutidens radio hits, bliver det svært at sidde stille!

Left & Right giver alle mulighed for at udfolde sig på dansegulvet!
Med mange års erfaring inden for underholdnings-branchen ved Left & Right hvad der skal til for at skabe de helt rigtige musikalske rammer til ethvert arrangement.

Federik Dybdal
På trods af sin unge alder kan man dog efterhånden kalde Frederik for en erfaren herre. Han startede allerede i en tidlig alder med at spille keyboard - og gav sig senere hen i kast med at spille guitar. I adskillige år har Frederik beskæftiget sig med musik og teater i stort set alle afskygninger. Med funktion både på - og bag scenen, har Frederik i mange år været aktiv i teaterverden. På teatret Krabasken i Slagelse har han de seneste år prøvet kræfter med flere store produktioner, hvor han både har været i funktion som skuespiller, keyboardspiller og lydtekniker. I dag er Frederik et velkendt ansigt på flere af Slagelses scener, og er kendt for at skabe en musikalsk stemning, som folk sjældent glemmer.

Theis Elkjær
Startede sin karriere som musiker allerede som niårig, hvor han begyndte at komponere egne sange, ligesom han blev udvalgt, sammen med ni andre børnesolister, blandt flere end totusinde håbefulde ansøgere, til en national tv-konkurrence. I takt med at Theis blev ældre, udviklede han sig meget musikalsk, og blev efterhånden klar over at musikken var kommet for fortsat at være en stor del af hans liv. I foråret 2009 fik Theis en meget speciel opgave, da han blev booket til at spille til bryllup i Østrig. Kulissen var bjergene i Kapruns nationalpark, hvor Theis var kapelmester ved ceremonien, såvel som ved den følgende fest. Theis' hovedinstrument er keyboard, men guitaren kommer også i brug.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Left & Right er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Left & Right

For booking af Left & Right ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Left & Right
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: