Revyperler

Flemming Jensen, Flemming Krøll & Leif Maibom

Sjov, show og satire. Elegancen kan eventuelt diskuteres - men det kan latteren ikke!

De tre garvede herrer har i mere end 30 år været en stor del af den danske revyverden, og de står nu for første gang alle tre sammen på én og samme scene, hvor de har sammensat en slags Revyernes Revy i tre-i-én udgave.

Flemming Krøll har i mere end ét hundeliv været succesfuld direktør for Nykøbing F. Revyen, Leif Maibom har i endnu flere år garanteret for latteren i Sønderborg Sommer Revy og Flemming Jensen har gennem årene stået bag revyer i Mogenstrup, Hjørring og Tivoli.

Altså - en forestilling, der binder landsdelene sammen: Sønderborg, Nykøbing F. og København med Uummannaq på sidelinjen - hvor finder man ellers den slags?

Forestillingen viser, hvor vigtigt, det er, at vi holder sammen - tre mand frem for en enkelt - men Leif Maibom lægger også vægt på individets ret: "Manden, der ikke ville hedde Flemming". Tre revystjerner bruger den danske revy som "tag-selv-bord" og får ud af mangfoldigheden skabt en menu, som er meget dansk, morsom og "velsmagende".

Herrerne akkompagneres af pianist Morten Wedendahl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Revyperler er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Revyperler

For booking af Revyperler ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Revyperler
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: