The Dreams

pop/rock band fra Færøerne

Klædt i sorte T-shirts og jeans - krydret med kæder og charmeklude - leverer kvartetten et toptunet show. Sammenspillet, professionelt, energisk. Anført af frontmand Hans Edward med den store, skæve hanekam flintrer brødrene Andersen hjemmevant omkring på scenen, mens Heini Mortensen passer tjansen bag tønderne effektfuldt.

Citatet fra Erik Barkmans anmeldelse af THE DREAMS koncert på Bøgescenen ved Skanderborg Festival 2010, beskriver spot on, hvad THE DREAMS er.

THE DREAMS er en kraft, der pløjer gennem sindet og angriber sanserne med et sandt bombardement af skarptskårne sange og attitude.

THE DREAMS er musikken - men også meget mere end det: THE DREAMS er personificeringen af drømme - og i det her tilfælde, drømme der gik i opfyldelse.

Det er historien om fire unge nordatlantiske knægte fra det lille ø-rige Færøerne som - mod alle odds og på rekord tid - tog Danmark med storm.

Nu står de flittige drømme-drengene på kanten til at gøre det samme i Tyskland og resten af Europa.

Det er derfor ikke uforståeligt, at dette scenario fantastico har skabt en hær af trofaste fans der hylder bandet for at vise os andre, at man skal forfølge sine drømme !

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Dreams er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Dreams

For booking af The Dreams ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Dreams
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: