E-47

Partyband

Sceneshowet og den inciterende sammenkædning af musikken sørger for et konstant fyldt dansegulv - og er din garanti for et vellykket arrangement.

Medlemmerne i E-47 har været en del af det danske musikliv i mange år, hvilket kommer til udtryk i stor profesionalisme og indlevelse i ethvert arrangement. Musikken er en kombination af de sidste 50 års ørehængere tunet op med de sidste nye dansehits der leveres i sikker og farvestrålende indpakning.

E-47 og alle bandmedlemmer har sammen og hver for sig, gennem årene optrådt overalt i Danmark. Optrådt i TV i ind- og udland, til halballer, på markedspladser og kræmmermarkeder, private og offentlige virksomheder, de fleste dansesteder - kort sagt: Alle de steder hvor "glade danskere" kommer for at danse og more sig og for at få en god oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på E-47 er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på E-47

For booking af E-47 ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 E-47
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: