Louise Dubiel

Solist

Alle kneb gælder. I krig som kærlighed, og nu også i popmusik. Nogle slipper endda bedre og lettere fra det end andre. Et glimt i øjet, en sjov bemærkning og et varmt smil kan ofte få én meget længere frem i verden end den største tank med højoktane dråber.

Louise Dubiel har både glimtet og smilet, hun er hurtig på aftrækkeren, og så er hun lige så smuk og naturlig som de vilde blomster i vejkanten. Og bedst af alt: Nu findes hun også på CD.

Hun har dog aldrig haft mod på at sende et demobånd ind til et pladeselskab, men til gengæld turde hun godt stille op i et direkte tv-show og synge Forpulet perfekt for mere end én million danskere i primetime fredag aften. Det gav pote, for næppe havde hun modtaget publikums bifald og forladt scenen, før der tikkede et par sms'er ind på hendes mobiltelefon. To pladeselskaber viste interesse, og tro imod sit eget råd om bare at "kaste sig ud i det", som hun synger om i Frøken Forsigtig, begyndte hun nu at skrive sange, der var specifikt øremærket en plade.

Det er den korte version af historien om Louise Dubiel op til Alle kneb gælder. Et nyt og smukt skud på den danske pophimmel. Et stort talent med personlighed, flair for den gode melodi og et glimt i øjet.

Louise Dubiel har indspillet sangene til Alle kneb gælder i Medley-studierne i København i fe-bruar/marts 2010 med Søren Mikkelsen som producer. Han spiller også guitar, og derudover med-virker bl.a. Søren Koch (guitar); Mikkel Grue (guitar); Jesper Haugaard (bas); Morten Buchholtz (tangenter) og Asger Møller (trommer).

Alle kneb gælder udkom den 26. april 2010 og som en smagsprøve blev Forpulet perfekt sendt ud som single til landets radiostationer, lige som sangen også er tilgængelig som download fra de for-skellige digitale sites. Sangen blev den 8. mest spillede danske sang på i 2010 med massiv air-play landet over - siden har 2 singler med titlen "Pissedejlig" som den seneste i 2011, fået massiv radio-dækning og medført en række optrædener landet over.

Louise kan engageres med guitarist eller med et større set-up til festivaler, byfest eller lignende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Dubiel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Louise Dubiel

For booking af Louise Dubiel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Louise Dubiel
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: