Trialog

Klassisk musik for alle

Trialog brænder for at bringe kammermusikken ud til flere - og de går gerne utraditionelle veje for, at flere kan få glæde af de kammermusikalske perler

Klassisk musik er ikke kun for en lille skare af "særligt indviede" og Trialog spiller ikke alene tæt sammen med hinanden - Trialog vil også dialogen med publikum.

Besætningen består af violin, cello og klaver.

Klavertrio-repertoiret er righoldigt - i alle stilepoker har komponister skabt uforgængelige værker.

Også i dag finder denne besætning komponisternes interesse. Naturligvis med god grund; de to strygeres klangunivers - sammen og hver for sig - spiller op imod klaverets, og en omfattende farvepalet opstår.

Trialog drømmer om at få lov til at formidle denne verden af følelser og stemninger til også dét publikum, som ikke per tradition opsøger kammermusikken.

* Når virksomhederne inviterer til medarbejder-, aktionær-, præsentations- eller jubilæumsarrangementer. Både som festlige koncertindslag og som et fokuserende sanseindtryk, der afstresser.
* Når børn i teatre, kirker, på biblioteker, skoler og daginstitutioner samles. Som musikalske workshops og i mere teaterprægede sammenhænge.
* Når ældre, syge, døende og rekonvalescenter ønsker sanser og følelser vakt til live.
* Ved egentlige koncerter i kammermusikforeninger, kirker, på museer - også i samarbejde med fortæller eller kunstner skabende et helhedsprojekt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trialog er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trialog

For booking af Trialog ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Trialog

 Trialog
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: